Samsung vil overtage efter Huawei

De tjener mest på YouTube

(Foto: Ryan’s World / YouTube)

180 millioner kroner er da en pæn årsløn for at lave en stribe små videoer og udsende dem på YouTube.

Det er ifølge analyse-firmaet Statista.com, hvad Ryan Kaji tjener på YouTube, 29,5 millioner dollars i amerikansk valuta.

Hvem denne Ryan Kaji er? Well – han er en knægt på bare ni år fra Texas, som næsten hver eneste dag lægger en ny video på sin ”Ryan’s World” kanal på YouTube.

Det gør han sammen med sin mor og far og to tvillinge-søstre Emma og Kate. De anmelder og omtaler nyt legetøj – og dét er der rigtigt mange, som vil se.

”Ryan’s World” har over 27 millioner abonnenter og 43 milliarder visninger gennem tiden. Afsnittet “Hugo Eggs Surprise Toys Challenge” er det mest populære med over to milliarder views.

(Infografik: Statista.com)

At YouTube har mange børn som tilskuere bliver understreget af video-bloggeren på årets sjetteplads.

Det er den russisk fødte Anastasia Radzinskaya, der optræder under kunstner navnet Nastya på YouTube.

Nastya er kun seks år gammel. Hun optræder på flere børne-kanaler som ”Like Nastya”, ”Stacy”, ”Like Nastya Show” og ”Like Nastya Vlog”.

Den seks-årige omsætter for 18,5 millioner dollars om året. Det er ca. 115 millioner kroner. Flotte lommepenge for en lille pige….

Seks-årige Nastya tjener over 115 millioner kroner om året på at optræde foran kameraet på YouTube. (Foto: Like Nastya / Wikipedia)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsung vil overtage efter Huawei