De vil lægge ord hos Spotify

iPhone faldt fra himlen

(Foot: G1)

Vi er alle bange for at tabe vores smartphones. Det er jo dyre sager, vi går rundt med. Undvære dem er næsten umuligt.

Det er grunden til, at vi klæder vores mobiler ind i covers og gemmer den sarte skærm bag ekstra glas eller tegner forsikringer, så man har adgang til nye displays, når det gamle bliver ridset.

Ofte kan et styrt ud af lommen og ned på en stenhård overflade være fatalt for en smartphone. Hvordan vil det så være, hvis den falder ud af et fly i luften?

Tilsyneladende har Apple bygget sine iPhone 6S modeller fra 2015 ekstra hårdføre.

I hvert fald tabte den brasilianske dokumentar filmmager Ernesto Galiotto forleden sin Apple telefon ud af vinduet i sit sportsfly, da det befandt sig over en strand i Cabo Frio ved Rio de Janeiro.

Tænke sig – hvem havde troet, at en iPhone 6S kunne flyve? (Foto: Apple)

Fotografen havde hele sin arm ude fra det åbne vindue for at tage billeder, da et stærkt vindstød rev telefonen rev den bort.

Galiotto troede naturligvis, at hans iPhone var død og borte. Alligevel tog han chancen, da han var landet, og tændte Apples ”Find My iPhone” app. Til hans store overraskelse meldte telefonen tilbage, at den stadig var i live.

En time senere havde Galiotto stedfæstet sin iPhone og fandt den i sandet på stranden ved Rio. Det må have været meget blødt, for telefonen havde ikke taget synderlig skade af faldet på 500 meter fra himlen.

Der var kommet et par ekstra skrammer på ydersiden, men skulle ellers lige rengøres for sand og støv, før den kunne fortsætte, som om intet var hændt.

Galliotto fortæller til brasilianske nyhedsmedier, at hans iPhone 6s kun var pakket ind i en standard ”screen protector” og et tyndt beskyttelses-cover af plastik.

Fotografen har lavet en video (på portugisisk) om sin oplevelse, som du kan se via dette link. Måske Apple skulle bruge den i sine reklamer for iPhones. De færreste havde nok regnet med, at de var så robuste….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De vil lægge ord hos Spotify