Moley er din nye kok

Telenor kunder får eSIM

(Foto: Telenor

Det klassiske SIM-kort i telefonen er gået fra micro til nano størrelse. Det næste bliver, at vi alle erstatter det fysiske kort med et digitalt, hvor mobilen rummer sin egen eSIM chip.

Flere teleselskaber har allerede tilbudt eSIM i et stykke tid. Nu følger Danmarks næststørste selskab – Telenor – efter, og det vil nok blive hilst med glæde hos mange af mobil-abonnenterne.

Først og fremmest slipper man for at fumle med at få SIM-kortet puttet i eller taget ud af mobiltelefonen.

De skal heller ikke vente, at posten kommer med et nyt SIM-kort.

Hos Telenor kan de gamle og tit besværlige SIM-kort nu erstattes med digitale eSIM. (Foto: Tokekwalecki / Pixabay)

Da eSIM er digitalt, kan det i modsætning til det fysiske kort, overskrives nemt. Det er fint, når man f.eks. skal indføre et nyt telefonnumre eller have to numre på samme mobil.

eSIM står for Embedded SIM. De oplysninger, der tidligere var gemt på et lille plastikkort, gemmes nu direkte i telefonen.

Chippen indeholder  oplysninger om abonnement og indstillinger, der er nødvendige for at bruge data, ringe og sende beskeder. Chippen kan opdateres på få sekunder, uden at det koster noget.

eSIM fungerer blot ikke med alle mobiltelefoner. Tjek det derfor, inden du bestiller. Hos Telenor er eSIM et tilbud i alle abonnementer fremover….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moley er din nye kok