Huawei flirter med dansk spilgigant

Svæv lampe og lys

(Foto: Floately)

For et par år siden rendte vi ind i en modebølge af gadgets, der alle kunne svæve. Højttalere, lamper, vaser, statuetter, kameraer.

Alt skulle bare partout kunne stå stille i luften uden åbenlys forbindelse til den faste undergrund.

Siden har nye gadges været mere jordbundne. Modetrenden var udslukt. Troede jeg.

Det var lige indtil denne weekend, hvor nyheden om Gravita trillede ind i min indboks. Det er den seneste nye svævende bordlampe, som dog heldigvis kan bruges til lidt flere praktiske ting end det rent luftige.

(Foto: Floately)

Gravita lampen er skabt af det Hong Kong baserede firma Floately, der har specialiseret sig i svævende ting. Her har man skabt den nye lys-sender i et ret rustisk design, der går igen i LED pæren. Den udsender en varm 1.700 graders hygge-glød.

De ekstra ting, der gør Gravita til noget særligt, er bl.a. en integreret Bluetooth højttaler. Med andre ord sparer man plads til i hvert fald én gadget på bordet.

Og ikke nok med dét: Gravita rummer også en trådløs oplader til f.eks. mobilen – plus både et USB-A og et USB-C stik til at sende strøm til yderligere to gadges via kabel.

Hemmeligheden i alle disses væverier er i øvrigt magnetiske. I enhedernes to dele sidder elektro-magneter, der frastøder hinanden blidt.

Det trick fungerer naturligvis kun, når der er sat strøm til Gravita. Svigter den, betyder det dog heldigvis ikke et styrt og et crash af lampen. Ifølge Floately vil den øverste del dale blidt ned på den nederste, når strømmen udebliver.

I øvrigt er den dekorative både vand- og støvtæt, og den kan tåle stød. Man behøver altså ikke at behandle den med nænsomhed og kan lade den stå tændt selv ved fester, med børn og husdyr i lokalet.

Floately har med succes indsamlet kapital til en storproduktion af den svævende lampe via iværksætter portalen Kickstarter.

Her kan interesserede fortsat forudbestille et eksemplar af Gravita Levitating Smart Lamp formedelst 965 Hong Kong dollars eller ca. 775 kroner. Levering skal ske allerede i første halvdel af december….

(Foto: Floately)

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huawei flirter med dansk spilgigant