Nu ikke så næbbet

Godt lys til dine video-møder

 

(Foto: Zumy)

De fleste af os har vænnet os til at holde online møder med familie, venner og kolleger, når nu Corona har tvunget os til at arbejde hjemmefra.

Mange har brugt anledningen – og Black Friday – til at købe bedre web-kameraer end dem, der sidder som standard i laptops, tablets eller som selfie skydere i mobiltelefoner.

Et godt kamera er dog kun den halve vej. Professionelle fotografer og videofolk vil fortælle, at lys-sætningen er lige så vigtig.

Ellers risikerer personen foran kameraet at sidde i halvmørke og med ukontrollerede skygger, og det er jo som regel ikke meningen med hverken video møder eller podcasts.

(Foto: Zumy)

Californiske Zumy ser ud til at have den rette lille hjælper til formålet. Firmaets Pro Studio Light kan klipses på en laptop eller et stativ og henter sin strøm fra et USB-stik.

Lampen kan indstilles til fire lysniveauer, der allerede et klart lys på personen i centrum og en mere diffus belysning i resten af rummet.

Når lampen ikke er i brug, kan den klappes sammen. Så fylder den ikke mere end, at den nemt kan tages med i en lomme eller i en laptop taske.

Zumy henter i øjeblikket med stor succes finansiering af en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter platformen Indiegogo. Her er det ønskede beløb kommet ind næsten ti gange.

Interesserede kan fortsat forudbestille en lampe til sig selv for ca. 300 kroner. Levering vil ske til januar….

Zumy henter sin strøm via et USB-kabel til f.eks. laptoppen. (Foto: Zumy)

 

Video lampens lys kan indstilles i fire trin. (Foto: Zumy)

Lampen kan klappes sammen, så man nemt kan have den med i lommen. (Foto: Zumy)

(Foto: Zumy)

 

 

 

 

 

1 kommentar

  • It’s going to be ending of mine day, however before ending I am reading
    this enormous article to improve my knowledge.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu ikke så næbbet