Kom helt tæt på vinterens fugle

Xiaomi vil jage OnePlus

(Foto: Poco)

OnePlus har vakt ganske meget opsigt med sine tre nye Nord telefoner, der åbner markedet for billige smartphones.

Her kan man nu få mærkevare telefoner som f.eks. OnePlus Nord N100 til priser under 1.400 kroner og 5G mobiler til 2.500 kroner (Nord N10).

OnePlus’ offensive udspil har irriteret konkurrenterne, som nu begynder at sparke tilbage med deres egne udspil til lavpris.

Det gælder i første omgang verdens i øjeblikket tredje-største mobilfabrikant Xiaomi. Firmaets nye Poco M3 model sigter direkte efter OnePlus Nord N100 og skal sælges til samme lave priser i Europa.

Poco er Xiaomis lavpris datterselskab, der flere gange gennem årene har vakt opsigt med meget billige smartphones.

Desværre er disse tilbud aldrig nået til det danske marked, hvor Xiaomi lever en skygge-tilværelse.

Det er teleselskabet 3, som har import og salg af Xiaomi, men her gør man stort set intet for markedsføringen. Spørgsmålet er, om det ændrer sig med den nye Poco M3.

Xiamis Poco M3 kommer med tre kameraer og et stort batteri til en meget lav pris. (Foto. MySmartPrice / Gizmochina)

 

Rent teknisk vækker M3 ikke ligefrem opsigt. Det er en typisk budget-klasse telefon med Snapdragon 690 processor. Det betyder, at den ydelses-mæssigt placerer sig midt imellem OnePlus Nord N10 og N100.

Skærmen har samme størrelse på N100 og M3. Begge med 6,5 tommers LCD displays med Full HD+ grafik. Hos Poco er displayet tilmed hurtigt. Det har en opdaterings-frekvens på 90 Hz mod normalt 60.

På ét punkt slår den billige Xiaomi dog rivalerne fra OnePlus med flere længder. Poco M3 kommer nemlig med et mega batteri på 6.000 mAh. Det er 50 procent større end normalt.

Oven i købet kan M3’s batteri oplades hurtigt med 18 watt via kabel. Ret usædvanligt i disse lave prisklasser.

Poco M3 kommer med 4 GB RAM og 64 GB lager. Kameraer er der tre af med et 48 megapixel objektiv som det centrale.

Rygter fra Tyskland fortæller, at Xiaomi vil gå aggressivt ud med priserne. Poco M3 skal således sælges for mellem 149 og 159 euro. Det er ca. 1.100 og 1.200 kroner. Til sammenligning koster OnePlus Nord N100 1.399 kroner på det danske marked.

Tyskerne fortæller tilmed, at Xiaomi vil supplere med en 128 GB variant, som skal sælges for 179 euro eller ca. 1.350 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom helt tæt på vinterens fugle