Hovedtelefonernes Rolls-Royce

OnePlus 9 kommer til marts

(Foto: OnLeaks / Voice / Gizmochina)

Mens OnePlus i Danmark har travlt med at markedsføre gode Black Friday rabat-priser på sine OnePlus 8 og 8 Pro telefoner, der gælder fra i morgen mandag, pusler hovedkvarteret i Kina med næste generation OnePlus.

OnePlus plejer at lancere årets nye flagskib i marts måned. Det ser også til at holde stik i 2021, medmindre Corona kommer på tværs i mellemtiden og forsinker det hele.

De første spion-billeder af den næste OnePlus er sluppet ud her i weekenden, hvilket også er ret typisk for den kinesiske fabrikant. Fire måneder før premieren plejer den første markedsføring at begynde.

Hvis rygterne holder, vil OnePlus vende tilbage til to modeller, ligesom vi kender det fra OnePlus 8. Med den seneste OnePlus 8T kom dog kun en enkelt version. Men mon ikke vi til marts – måske allerede februar – får både en OnePlus 9 og 9 Pro.

Et comeback skal også komme med de buede displays, som OnePlus gik bort fra med 8T telefonen. Tilsyneladende bliver displayet på OnePlus 9 Pro også en smule mindre. 6,55 tommer mod 6,7 på OnePlus 8 Pro.

(Foto: OnLeaks / Voice / Gizmochina)

Sidstnævne kan i øvrigt købes  750 kroners rabat fra i morgen mandag og OnePlus’  Black Friday udsalg.

Selvfølgelig bliver AMOLED skærmen lynhurtig med 144 Hz opdatering på OnePlus 9 Pro og 120 Hz på den almindelige OnePlus 9.

Styresystemet bliver Android 11 og processoren den  helt nye Snapdragon 875 processor. Sidstnævnte har verdens-premiere på her i december, og den bliver traditionen tro standard i de fleste nye toptelefoner i 2021.

Begge telefoner ventes at få meget hurtig batteri-opladning på 65 watt via kabel. Kun Pro modellen får trådløs opladning, der foregår med 40 watt.

Endelig er der kameraerne, hvor den almindelige 9’er få tre kameraer på ryggen og 9 Pro formentlig fire. De sidder på et firkantet panel oppe i hjørnet og kan minde meget om layoutet på Samsungs Galaxy Note20.

Ud over de relativt dyre flagskibe vil OnePlus fortsætte sit succesrige indtog i mellem- og budget-klassen med sine tre Nord modeller.

OnePlus Watch skal være forsinket på grund af software problemer. Dukker uret omsider op til marts? (Foto: Gizchina / WeChat)

 

Endelig mener de kinesiske sociale medier, at OnePlus omsider vil lancere et smartwatch. Det har været ventet i flere omgange, men kom aldrig.

OnePlus ønsker imidlertid at blive kendt som en ”bred” leverandør a la Samsung, Huawei, Honor eller Sony.

I Kina og flere asiatiske lande sælger OnePlus allerede egne smart-tv. Øretelefoner findes nu i flere varianter, og OnePlus har bredt sig over prisklasser fra 1.400 til 7.000 kroner.

Der mangler imidlertid et ur, og sådan et har OnePlus’ søsterselskaber Vivo og OPPO allerede på deres repertoire.

Vi har stadig fire måneder indtil marts, og meget kan ændre sig indtil da. De kinesiske sociale medier plejer dog at være meget velinformerede, så det meste i denne artikel skal nok vise sig at holde stik….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hovedtelefonernes Rolls-Royce