Ser dine passwords sådan ud?

Hovedtelefonernes Rolls-Royce

(Foto: Miller Motorcars)

Rolls-Royce plejer at reklamere med, at firmaets luksus limousiner er helt støjfrie indendørs. Ikke mindst for passagererne på bagsædet, der ikke skal kunne høre hverken støj fra hjul, motor og vind, men kun deres egne stemmer og træk på cigaret eller cigar.

Selvfølgelig må der også godt komme lyd fra Rolls-Roycens Hi-Fi anlæg eller, når bagsæde-passagererne skåler med hinanden i krystalglas.

Alligevel må der være Rolls kunder, som vil have endnu mere stilhed eller rettere frihed for støj. De er målgruppen for disse nye Rolls-Royce hovedtelefoner.

De fremstilles I kun 200 eksemplarer og udelukkende til folk på bagsædet. Bilisterne på forsædet er enten chaufføren eller en medpassager, der skal bruge deres koncentration på trafikken eller andre ting end totalt støjfri musik.

Når bagsæde-passagererne i en Rolls-Royce Ghost ikke lige lytter til musik i hovedtelefoner eller fra bilens Hi-Fi højttalere, kan to af dem arbejde med en laptop hver. (Foto: Rolls-Royce)

Rolls-Royce hovedtelefonerne fremstilles i samarbejde med en unavngiven Hi-Fi fabrikant. De er håndlavede og belagt med det fineste brune Saffiano læder.

Den britiske auto-fabrikant fortæller, at ægte Hi-Fi entusiaster ikke kan lide trådløse hoved- eller øretelefoner. De gengiver ikke musikken helt naturligt, og de reagerer mere sløvt på ændringer i toners hastighed og dynamik.

Derfor er det vedhængte kabel en af de store forskelle på Rolls-Royce’ hovedtelefoner og de fornemme ”hørebøffer” i læder, som man kan købe som ekstra udstyr til bagsæde passagererne i Mercedes S-klasse limousiner. Tyskernes gadges er trådløse, fordi kabler er noget rod.

Rolls’ ejerne kan til gengæld vælge mellem flere farver kabler og med forskellige stik i enden. De fås desuden med eller uden integreret mikrofon, så de kan bruges til håndfri telefoni.

Luksus.hovedtelefonerne passer til audio systemerne i alle moderne Rolls-Royce limousiner – også den helt nye Ghost. (Foto: Rolls-Royce)

Indendørs i Rolls-Royce hovedtelefonerne sidder drivere på 40 mm – højttaler-enhederne – og de kan gengive frekvenser forvrængningsfrit mellem 2 Hz og 30.000 Hz.

Impedansen er 22 ohm, og hovedtelefonerne er compatible med bagsæde audio systemet på alle nyere Rolls-Royce modeller.

Roll’ser er en kostbar affære at investere i. Med 1.210 dollars eller ca. 7.700 kroner er hovedtelefonerne heller ikke ligefrem billige….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ser dine passwords sådan ud?