De sælger flest 5G telefoner

Xbox og LG passer sammen

Foto: LG)

De nye superklasse spillekonsoller fra Microsoft og Sony er så stærke, at de tv, de bliver koblet på, har svært ved at følge med.

Derfor vil mange nybagte Xbox X og PlayStation 5 ejere nok opleve, at de må købe nye tv-apparater, når de vil have fuld glæde af 4K spil med op til 120 billeder i sekundet, ægte surround sound og grafik helt uden forsinkelser.

Microsoft og LG har derfor indgået et samarbejde, så den koreanske tv-producent bliver den første officielle partner for de nye Xbox X og Xbox S konsoller.

Partnerskabet dækker de vigtigste markeder i verden – herunder Danmark og Norden. Det vil bl.a. blive demonstreret ved events i elektronik-butikker landet over, hvor forbrugerne kan opleve de nyeste spil på Xbox X og de senesste OLED tv-modeller fra LG.

LG’s 2020 tv er de første på markedet, der støtter den nye HGiG protokol. De fire bogstaver står for HDR Gaming Interest Group.

Microsofts nye Xbox X og S konsoller stiller store krav til de tv, de bliver koblet på. (Foto: Microosft)

Gruppen har medlemmer blandt både spiludviklere, konsol-producenter og tv-fabrikanter. De vil sikre, at nye spil ser lige naturlige og optimale ud på tværs af de mange HDR-standarder, der forvirrer markedet lige nu.

Både LG’s nye og mest avancerede OLED-tv og Microsofts netop lancerede Xbox X og S konsoller støtter Dolby Vision og Dolby Atmos lyd. LG’s tv har derudover uendelig kontrast.

Med kombinationen af LG og Xbox kan man opnå ekstremt hurtige respons-tider på 1 millisekund. Samtidig er forsinkelser historie – den såkaldte latenstid.

De nye OLED-tv har op til fire HDMI-porte, hvilket betyder, at flere konsollere og pc’er kan være koblet på på samme tid. Dagligstuen bliver med andre ord omdannet til en hel spillebule.

For at forhindre træthed i øjnene er alle LG’s OLED-modeller fra 2020 forsynet med Eye Comfort  Display og certificeret af tyske TÜV Rheinland.

Her tester man alle typer skærme på, om de er flimmerfri, udsender minimalt blåt lys, giver en bred farveskala og kan betragtes fra en bred synsvinkel….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De sælger flest 5G telefoner