Love is in the air

Bedre tv-lyd med Porsche

(Foto: Porsche Design)

På det seneste har Porsche vakt opsigt på andre fronter end på lynhurtige sportsvogne, der fremover skal køre på el. Porsches design afdeling har nemlig markeret sig stærkere end nogensinde før.

Tidligere vidste vi godt, at Porsche Design hjalp f.eks. Huawei med at lave særlige luksus-udgaver af smartphones og smartwatches.

I de senere uger og måneder er der så også kommet laptops på programmet sammen med Acer, gamer skærme med AOC, vaskemaskiner hos Panasonic, kaffemaskiner fra Super Veloce og soundbars til under tv’et, der er en tro kopi af udstødningen på en Porsche 911.

Også den seneste nyhed for Porsche Design er en tv-højttaler. Den nye Soundbar PDB70 er dog mere diskret i udseendet.

Diskretionen selv,men lyden skal være opsigtsvækkende god til prisen. (Foto: Porsche Design)

Faktisk ligner den de fleste andre soundbarer, medmindre man kigger lidt nærmere. Så opdager man Porsche typiske design detaljer, og at det audio-mæssige indhold er mere ambitiøst end gennemsnittet.

Porsches nye soundbar er f.eks. fremstillet i børstet aluminium og rummer to bas/mellemtoner og fire diskant højttalere. Der er trådløs Bluetooth 5.0 og to HDMI stik, så man kan forbinde PDB70 til tv, flere højttalere eller f.eks. en surround forstærker.

Andre features er integreret Apple AirPlay 2, Dolby Atmos og kompatibilitet med Play-Fi multiroom opsætninger.

Man kan betjene Porsches tv-højttaler med sin stemme via Google Assistent eller Amazon Alexa. Alternativt bruger man touch knapper på selve boksen, en go’ gammeldags fjernstyring eller en app på mobiltelefonen.

Porsche Design Soundbar PDB70 måler 858 mm I bredden, 115 mm i dybden og 78 mm i højden. Prisen er forbløffende lav for en Porsche gadget – nemlig kun 399 euro eller ca. 3.000 kroner….

 

Lidt “old fashioned” leveres Porsche Designs nye soundbar med en traditionel fjjernbetejening. (Foto: Porsche Design)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Love is in the air