Telenor åbner for 5G

Logitech går letvægt

(Foto: Logitech G)

Da computer-spillerne ”kun” var amatører, klarede de sig fint med almindelige tastaturer og computermus, der godt kunne være lidt store og klodsede.

I dag skal alle være i topform. Også gamerne, der går i fitness studier og glemmer alt om classic coke, pizza og burgere.

Ind er kommet e-sport med professionelle hold, energi-drikke og pc-udstyr, der er både strømlinet i udseende og præstationer. Indendørs sidder komplette køle-anlæg.

Tastaturer skal samtidig have baggrunds-belysning og musene være fjerlette. I ekstreme tilfælde ligner moderne gamer-mus afpillede skeletter af en overdimensioneret bille.

 

Logitechs G-division er nu også hoppet på slanke-vognen. Firmaets seneste nye Pro Wireless gaming mus har fået efternavnet ”X Superlight.”

Dermed er næsten fortalt, at den nye mus vejer 25 procent mindre end sin forgænger, der i forvejen ikke var særlig tung. Pro X Superlight lægger kun 63 gram på vægten.

Eller som Logitech skriver i sit materiale: ”Vi borer ikke huller. Vi maksimerer ydelsen.” Med andre ord ligner nyheden (heldigvis) stadig en mus.

Yderligere hemmeligheder vil Logitech ikke afsløre om den lave vægt.

Kun, at Pro X Superlight indeholder Logitechs lynhurtige Hero 25K bevægelses-sensor på 25.600 dpi og firmaets Lightspeed teknologi til trådløs kommunikation.

At de mange fine ord også fungerer i praksis, har Logitech ladet afprøve hos det professionelle danske Astralis e-sport hold.

Astralis drengene har brugt den nye Logitech mus til at vinde den seneste ESL Pro League finale, mens den hjalp G2 Esports holde til at erobre European League of Legends 2020.

Som hos alt andet Logitech udstyr betaler man for kvaliteten. Pro X Superlight musen koster således 1.099 kroner i hvidt eller sort. Den kan forudbestilles fra i dag….

(Foto: Logitech G)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Telenor åbner for 5G