Fin hushjælp til bolig med hund

Sikker mobil til de super-rige

(Foto: Xor)

Er der et marked for mobiltelefoner, der allerede for tyve år siden kostede 20.000 kroner – og som man i dag skal betale over 25.000 for?

Tilsyneladende ja – også selvom de ikke er pakket ind i det pureste guld eller ædelstene.

Nokia viste, hvordan det skulle gøres med sit datterselskab Vertu. Det blev stiftet i 1998 og solgte i de efterfølgende knap 20 år godt 350.000 luksus-telefoner.

I 2017 var det slut, efter at Nokia havde solgt den britisk-baserede fabrik, og den efterfølgende skiftede hænder flere gange på kort tid.

Helt har mobil-mestrene fra dengang ikke mistet modet og glemt håndværket:

En halv snes af dem under ledelse af design-chefen Hutch Hutchinson har fundet sammen og stiftet det nye selskab Xor – udtales ”eggsor” – der skal fortsætte de stolte traditioner fra Vertu.

Lidt for meget traditioner kunne man mene, når man ser den første model, der kommer på markedet i begyndelsen af det nye år.

(Foto: Xor)

Den ligner nemlig en mobiltelefon fra for 15 år siden – altså fra før iPhone og andre smartphones revolutionerede verden.

OK – den nye Xor Titanium er håndlavet i lækkert titanium, og den har den goe gamle handy størrelse. ”Candy bar” blev den kaldt i sin tid, fordi den mindede lidt om Mars, Bounty og Milky Way.

Men vil publikum i dag acceptere sådan et retro-skridt i design, når de har vænnet sig til smartphones med stadig større skærme.

Desuden skal Xor Titanium koste det dobbelte af den nye iPhone 12 Pro Max eller Samsungs dyreste Galaxy Note20. Også de ellers ret bekostelige folde-mobiler kan man købe to af for én Xor.

Tilmed kan den nye luksus-telefon slet ikke arbejde med 5G, som er tidens helt store trylleord. Ikke engang 4G, som vi alle har på mobilen. Men kun 2G og 3G!

Hvorfor dog?  Joh – Xor specialisterne mener ikke, at 4K og 5G kan tilbyde sikkerhed nok.

Netop sikkerhed og diskretion skal være et af hoved-argumenterne for at købe en Xor Titanium:

(Foto: Xor)

Kommunikerer to af slagsen med hinanden, bliver samtale og data krypteret med 256 bit. Hils 007 og efterretnings-tjenesterne.

Xor kan f.eks. spille forskellige ringetoner, alt efter om den indkommende samtale er krypteret eller ej.

Desuden medfølger en hemmelig kode, som gør det muligt at slette alt indhold på telefonen pr. fjernstyring.

Det samme ser helt automatisk, hvis nogen uautoriseret person forsøger at trænge ind i mobilen for at stjæle dens data eller lytte med.

Xor fortæller, at Titanium henvender sig primært til superrige, der har brug for en ekstra – og super-sikker – telefon ved siden af deres normale smartphone.

Den type mennesker vil sikkert også kunne lide, at Xor Titanium kan køre i op til fem dage på en batteri-opladning. Det var en af fordelene ved telefoner fra før-smartphone æraen….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fin hushjælp til bolig med hund