Her er Huaweis nye supermobil

Fra Apple til Airbnb

(Foto: Marcus Dawes / Wikipedia) indledningsfoto

Manden, der om nogen har gjort designet af Apples produkter til en verdens-succes, skal fremover hjælpe verdens største delebolig platform på internet.

Britisk fødte Jony Ive har nemlig underskrevet en mange-årig kontrakt med Airbnb, hvor han skal hjælpe med at forbedre layout, logo og ”corporate identity”.

Ive er gået over i historien som personen, der tegnede Apples iPhone, iPad, MacBook, AirPods, iMac og Apple Watch.

Desuden har Ive haft sine kreative fingre med i Apples styresystemer, brugerflader og udseendet af Apple butikker verden rundt. Også Apples cirkelrunde hovedkvarter i Silicon Valley er præget af Ives ideer.

Faktisk blev han i mange år betragtet som den næstvigtigste person hos Apple efter stifteren Steve Job.

Airbnb har flere gange strømlinet sin app og sit web-layout. Det bliver spændende at se, hvad Apples tidligere topdesigner kan forbedre yderligere. (Foto: Karri Saarinen / Unsplash)

 

I 2019 forlod Sir Ive – han er adlet for sin store indsats – sit faste og vellønnede job hos Apple. Efter 20 år med ”elektroniske æbler” ville han gerne sprede sine kreative vinger over et bredere spektrum.

Resultatet blev den selvstændige  design-virksomhed LoveFrom, der nu har fået Airbnb som storkunde i butikken.

”Jeg elsker, at både Airbnb og jeg kigger med stor nysgerrighed og omsorg. Nye ideer og den kreative proces står i centrum hos os begge. Vi har lært at skrøbelige ideer kan blive udviklet til noget stort og stærkt,” siger Jony Ive.

Airbnb er ikke særlig præcis i sin forklaring af, hvad den berømte Apple designer skal lave. Heldigvis kan erhvervsavisen Financial Times hjælpe lidt på vej:

Ive skal stå i spidsen for Airbnb’s modernisering af sin app og web-portal. Han skal også medvirke til at forbedre bolig-platformens rating-system og puste nyt liv i Airbnb’s kommunikation med værter og lejere….

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er Huaweis nye supermobil