Kontorhotel står til søs

TikTok får egne øretelefoner

(Foto: ByteDance)

Snapchat sælger briller med indbyggede videokameraer. Facebook har skærme til video chat og udstyr til Virtual Reality.

Så bør de sociale mediers frække opkomling TikTok vel også have sine egne gadges og merchandise. Helt oplagt til en app, der har et loyalt publikum blandt børn og teenagere.

I Kina er TikTok derfor begyndt at sælge sine egne trådløse øretelefoner. De ligner Apples populære AirPods, men de er vel ikke det værste forbillede at have.

Kineserne kender ikke TikTok som TikTok. Ovre i det store land i øst hedder app’en Douyin, og den var faktisk forløberen for TikTok.

(Foto: ByteDance)

Derfor hedder nyheden officielt Douyin True Wireless Sound Earbuds, indtil TikToks ejer – ByteDance – beslutter at markedsføre dem i resten af verden på et tidspunkt.

ByteDance har hentet hjælp til udviklingen hos Smartisan, der er en af Kinas mellemstore mobiltelefon fabrikant.

Smartisan laver også den særlige smartphone med sjove TikTok apps og features i, som er blevet en bestseller hos det kinesiske publikum.

TikTok øretelefonerne indeholder moderne elektronik – dog ikke aktiv støjreduktion. Den ville nok have gjort produktet for dyrt til den typiske, meget unge køber.

(Foto: ByteDance)

Øretelefonerne har bl.a. en forbedret Bluetooth, der skal øge arbejds-området med 20 procent. Batterierne sikrer 4,5 timers spilletid og 13,5 timer, hvis man husker at lægge øretelefonerne i den medfølgende bæreæske, når de ikke er i brug.

ByteDance fortæller også, at øretelefonerne er forsynet med noget så usædvanligt som en lak, der beskytter mod UV-stråler. Mon fabrikanten mener, at TikTok brugere står ekstra mange timer ude i solen?

Endelig kommer øretelefonerne med mere almindelige features som drivere på 13 mm og betjening via håndbevægelser (”gestures”) eller stemmen – Google Assistant.

Interesserede kan købe TikTok øretelefonerne via Smartisans hjemmeside. Her koster de beskedne 279 kinesiske yuan eller ca. 275 kroner. De præcist samme øretelefoner uden Douyin logo fås for 209 yuan eller godt 200 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kontorhotel står til søs