Spil Pac-Man med LEGO

YouTube invaderer Apple Watch

(Foto: Google)

Hvis du hører til dem, der er ved at være bundet af Apple Music på dit Apple Watch, kommer konkurrenten Google nu til hjælp.

Fra i dag kan man nemlig downloade en gratis YouTube Music app til Apples ur. Den kommer lige i rette tid, for Google lukker og slukker nemlig for sin Play Music service med udgangen af oktober.

Den nye musik-app til det populære smartwatch har alle de velkendtge funktioner som kontrol med afspilning, kig gennem ens spillelister osv.

(Foto: Google)

App’en vil også anbefale nye sange, man bør tjekke ud – baseret på den type musik, man har spillet tidligere.

Desuden er der genveje, der gør det muligt at spille Apple Watch musik på en større højttaler, ligesom man kan ”like” en melodi.

Til gengækd kan ”YouTube Music” app’en til Apple Watch ikke arbejde off-line. Man skal have forbindelse til internet direkte fra uret eller via en iPhone.

Den nye musikalske Google app kører på Apple ure fra Series 3 og opefter med mindst watchOS 6 som styresystem. Desuden skal man have et YouTube Premium abonnement….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spil Pac-Man med LEGO