iPhone har fået en mini

Tekst med kalorier i

(Foto: Tiny)

Normalt siger man jo, at man bliver sulten af hårdt fysisk arbejde. Men gælder det også, når man skriver meget på et tastatur?

Det er værd at afprøve, hvis man tør investere i dette kulinariske tastatur fra den kinesisk-fødte kunstner Tiny. Sandsynligheden er dog større for, at man bliver lækkersulten.

Tiny har specialiseret sig i at lave sjove tast-overtræk, som hun har i mange forskellige designs. De fleste har med madvarer at gøre.

Hendes komplette tastatur, som det har taget et helt år at fremstille, kan sammenlignes med en hel buffet eller indholdet af en montre med smørrebrød. Der er lidt for enhver.

Amerikanske medier har sammenlignet Tinys kreativitet med pop-art. Det er oplagt, for ligesom berømtheder som Andy Warhol eller Roy Lichtenstein bruger Tina velkendte produkter i sin kunst.

(Foto: Tiny)

D’et på tastaturet er f.eks. en donut, en BLT sandwich for ALT tasten, en burger på B’et eller et landgangsbrød for den længste tast – den til mellemrum.

I videoen kan I se, at tastaturet faktisk kan bruges til at skrive på. Det kræver nok en del tilvænning. Også den risiko, at man føler sig sulten hele tiden, selvom man måske skulle skrive om diæter og slankekure.

Desuden kræver Tinys påfund, at man kan blindskrift. Hvordan kan man ellers være sikker på, at man har ramt den rigtige tast. De normale bogstaver, tal og tegn kan man jo ikke se.

Tiny sælger sine dekorative tast-toppings via sin hjemme, og hun er bestemt ikke den eneste, der har gjort det til en kunst at give tastaturer nyt liv.

I december sidste år viste jeg f.eks. dekorative forslag fra amerikanske Dwarf Factory….

(Foto: Tiny)

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhone har fået en mini