Instagram fylder 10 år

Hvis du er træt af Siri på din iPhone

(Foto: TalkSocket)

Apples digitale Siri assistant har mange gode egenskaber, men hun er begrænset på i hvert fald ét punkt.

Hun fungerer kun I Apple miljøet, og andre mærker telefoner, højttalere, ure osv. forstår hende ikke.

Det er Apples helt bevidste valg. Så vidt mulig gælder det om at holde kunderne i egen kurv. Så risikerer de ikke at købe produkter fra den grimme verden uden for ”æble-plantagen” – f.eks. fra Google eller Amazon.

Normalt kan man derfor ikke få sin iPhone til at kommunikere via andre digitale assistenter end Siri. Indtil nu i hvert fald.

(Foto: TalkSocket)

Med den nye TalkSocket kan det pludselig lade sig gøre: Den indeholder nemlig mikrofon og elektronik, så man kan give sine Google Assistant og Alexa-kompatble apparater stemme-kommandoer. Både fra sin iPhone, Android telefon eller for den sags skyld alle andre apparater.

TalkSocket er en moderne udgave af pop-sockets, som man sætter bag på sin mobiltelefon, når man vil have et bedre greb om den.

I praksis er TalkSocket en lillebitte smart højttaler, der sørger for, at man kan have Alexa og Google Assistant med sig overalt, hvor man går og har sin mobiltelefon på sig.

TalkSocket kommunikerer direkte med mobilens Google Assistant eller Alexa. Sig noget til TalkSocket, og den vil reagere med det samme. Man behøver ikke at trykke på ikoner på telefonens skærm eller for den sags skyld tænde mobilen.

(Foto: TalkSocket)

Nok så vigtigt: TalkSocket kører hen over og ignorer telefonens egen stemme-styring. Det kan f.eks. være praktisk, når man er vant til at tale til en Alexa eller en Google Assistant højttaler derhjemme og bruger en iPhone som mobil.

Så behøver man ikke at skulle kommunikere verbalt med flere forskellige systemer, når man vil have lukket garageporten, drejet op for varmen eller bestille ekstra toiletpapir i sit smarte hjem på ”tingenes internet”.

Rent fysisk fungerer TalkSocket som andre PopSockets. Det vil sige, at den lille klods sættes på mobilen ved hjælp af en magnet.

Den er god i et travlt øjeblik, hvor man f.eks. vil tage imod en besked på mobilen, mens man kun har den ene hånd fri – måske med en kop kaffe i den anden.

(Foto: TalkSocket)

 

TalkSocket kan også nemt anbringes i en nøglering, på bilens instrument-bræt, på laptoppen. Faktisk overalt, hvor man kunne få brug for at tale med en digital assistent.

Google Assistant og Amazon Alexa er de første to systemer, som TalkSocket kan fungere som ”genvej” til. Senere kommer også Microsoft Cortana og Samsungs Bixby assistant.

TalkSocket kører i fem dage på en batteri-opladning. Er den løbet tør, kan man blot lægge klodsen på en trådløs oplader – eller naturligvis bruge et USB-kabel.

TalkSocket henter i øjeblikket med stor succes finansiering via Crowd Funding på iværksætter platformen Kickstarter.

Her kan interesserede i øjeblikket forud-bestille et eksemplar til sig selv med 50 procent rabat. Så koster TalkSocket kun 59 dollars eller 375 kroner….

(Foto: TalkSocket)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram fylder 10 år