Lær guitar på den smarte måde

Strøm i portioner

(Foto: Ratan Pande / Instagram)

Engang imellem støder man på en gadget og tænker, hvorfor har ingen fundet på den idé før. Den ligger jo lige til højrebenet.

PixelBloc er sådan et eksempel. Nyheden ligner et produkt fra Google, men er det ikke – i hvert fald ikke lige nu. Til gengæld drømmer den unge indiske designer Ratan Pande, at Google køber konceptet af ham.

I al sin enkelthed er PixelBloc en modul-opbygget powerbank. Et af de ekstra-batterier, som vi svært kan undvære, når vi skal have ekstra strøm med rundt til mobiltelefon, trådløse øretelefoner, smartwatch osv.

Mange vil nok straks sige, hvad skal vi med en større powerbank, når den lille, vi har, rummer nok energi til at holde vores mobil oven vande.

Her er fem moduler klikket sammen, så man har 12.500 mAh batteri at gøre godt med. (Foto: Ratan Pande / Instagram)

Så længe, man kun bruger sin powerbank til en enkelt ting, er det korrekt. Men hvad så, hvis man har både telefon, øretelefoner, smartwatch, tablet og andre mobile gadges, der råber på ekstra strøm?

Her kommer PixelBloc konceptet til sin ret: Ved hjælp af moduler kan man udvide sin powerbanks kapacitet, så den totalt set får mere batteri.

Desuden kan man koble et strøm-savnende apparat til hvert modul. I princippet alle husstandens gadges – både de voksnes og børnenes.

Hoved-modulet i PixelBloc kommer med en USB-C port og to USB-A stik. Alle de øvrige moduler kun med en USB-C forbindelse i hver.

(Foto: Ratan Pande / Instagram)

Hvert modul rummer et 2.500 mAh og klikkes sammen ved hjælp af et internt USB-C system, Det fungerer sekventielt, således at hovedmodulet altid er det første, der bliver op- og afladet.

På den måde kan altid på små LED-lamper se, hvilke moduler der har lager nok. På hvert modul sidder desuden en lille (klassisk) on/off knap.

Opladningen sker helt automatisk med intelligent software. Den tømmer først det yderste modul og derefter indad. Sandsynligheden for, at hele PixelBloc bliver lænset for strøm, er lille.

Man kan klikke modulerne fra hinanden, så hver af dem kan flyttes hen til den enhed, det skal lade op. Samler man hele PixelBloc, har en enkelt powerbank og ikke flere i forskellige design og udseende….

(Foto: Ratan Pande / Instagram)

(Foto: Ratan Pande / Instagram)

(Foto: Ratan Pande / Instagram)

(Foto: Ratan Pande / Instagram)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lær guitar på den smarte måde