Så stor er iPad i verden

Sådan har du ikke arbejdet med pc før

(Foto: Cluvens)

Corona krisen har ændret på mange ting i vores liv. Også, når det gælder arbejdsform og indførelse af en mere digital hverdag i vores bolig.

Mange af os arbejder nu hjemmefra og har skullet indrette en arbejdsplads med bord, stol, tastatur, skærm, mus og en hurtig internet forbindelse.

De færreste af os har haft lyst til at stille et kedeligt kontorbord op i stuen, soveværelset eller i børnenes hummer, der nu skal fungere som seriøs arbejdsplads. Det ser sgu for kedeligt ud og passer ikke ind i hjemmets øvrige indretningsstil.

Må den nye arbejdsplads også gerne fungere til husets nye fælles-hobby – computer-spil og e-sport –  bliver det rigtig svært at finde de helt rigtige møbler.

(Foto: Cluvens)

Amerikanske Cluvens har et meget utraditionelt forslag. Firmaets nye Scorpion Computer Cockpit er designet som en overdimensioneret skorpion, men ser ud til at give ret spændende muligheder for en behagelig arbejdsstilling.

Ligesom det farlige kryb, man finder i ørkener, har den nye arbedsplads otte ben og kløer, der her fungerer som armlæn og pc-bord, hvor man anbringer sit tastatur, mus, laptop, lille desktop osv. Desuden er der god plads til kaffekoppen, glasset med cola og en pose med chips.

Skorpionens hale er ganske genialt indrettet til at holde skærmen. Det hele kan naturligvis indstilles helt efter brugerens størrelse og lyst i højde, vinkel og afstand.

Man kan vælge at sidde ret og op ned, som de fleste gør foran en skrivebord. Men det er også muligt at arbejde eller spille henslængt som i en sofa eller helt liggende.

Scorpion har seks faste indstillinger, der nok vil dække de fleste behov. Derudover kan man justere alle punkter manuelt, så man til sidst får et helt skræddersyet cockpit.

Scorpion computer arbejdspladsen kan monteres med op til tre skærme på samme tid. (Foto: Cluvens)

Det kan man så også bruge til at se tv og video eller til at tage en lille slummer, hvis trætheden overmander en. Ifølge Cluvens uden at føle sig radbrækket bagefter.

Alle ledninger i den science-fiction agtige arbejdsplads er skjult inde i den sorte krop af rustfrit stål og kulfiber med sandblæst overflade.

Sædet er af læder, og der er integreret et 100 watts lydanlæg og en LED-arbejdslampe, der kan lyse i 16 forskellige farver.

Prisen er ikke uventet noget højere end en standard hæve/sænke skrivebord fra IKEA eller Jysk. Dem er der ikke meget sjov i. Det er der i nyheden fra Cluvens.

Scorpion Computer Cockpit koster fra 3.299 US dollars eller ca. 21.000 kroner. Hvis man er vant til at få store julegaver, var det måske også en idé til ønskelisten….

Scorpion fås i flere version – f.eks. med beslag til en enkelt, to eller tre skærme samt med eller uden lysshow. (Foto: Cluvens)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så stor er iPad i verden