Apple Watch mere smart

Apple forbedrer sine iPads

(Foto: Apple)

Gennem årene har Apple solgt over 500 millioner iPads. Et imponerende antal, når tablets egentlig aldrig er blevet samme bestsellere som smartphones.

Apple fejrer den vigtige milepæl med at lancere to nye iPads – en ottende generation af sin standard model og en ny stærkere iPad Air.

Det ydre design på Apple iPad med 10.2 tommer skærm er stort set urørt – inklusive den goe gamle ”hjem” knap. Til gengæld er der sket ting og sager indenbords.

Takket være en ny A12 Bionic processor er de tekniske præstationer op til 40 procent bedre end forgængerens.

Den nye iPad kan nemt forvandles til en laptop. (Foto: Apple)

 

 

Målgruppen er folk, der ønsker en standard tablet til en fornuftig pris. Det kan være alt fra børn, over studerende til voksne, som pusler med digital kunst.

Den nye iPad kan naturligvis arbejde med Apple Pencil og håndskrift genkendelse, rettelser, notater og tegninger. Håndskrevne ord kan også bruges til søgninger, udfyldelse af skabeloner osv.

Den ligeledes nye iPad Air 4 placerer sig mellem iPad og iPad Pro. Med sit 10,8 tommers displayfår denne tablet et mere moderne design med smallere rammer og et farvel til ”hjem” knappen.

I stedet er der kommet Touch ID fingeraftryks genkendelse, som Apple har integreret i tænd/sluk knappen. En lige så vigtig nyhed er, at iPad Air 4 nu bruger standard USB-C forbindelser til strøm og data-overførsel.

iPad Air 4 er Apples kraftigste tablet og smartphone nogensinde. (Foto: Apple)

 

iPad Air 4 skal være den hurtigste Apple tablet eller smartphone nogensinde. Det skyldes anvendelsen af en ny A14 Bionic processor, som er designet med den seneste 5 nm teknologi.

Sammen med de to nye iPads lancerer Apple en software opgradering – iPadOS 14 – der bl.a. skal forbedre håndskrift genkendelse.

Apple iPad af ottende generation kommer i butikkerne på fredag. Priserne begynder ved 2.799 kroner for Wi-Fi modellen. Vil man have mobiltelefoni med, skal man betale mindst 3.899 kroner. iPad fås fremover i sølv, space grå og gylden finish.

Den stærke iPad Air 4 er noget dyrere – fra 4.999 kroner og 6.099 med mobiltelefoni. Den kommer i oktober i fem kulører. Ud over de velkendte sølv, space grey og rosa gylden er det to festlige lysegrønne og lyseblå varianter….

Den nye iPad Air 4 har fået en stærre skærm på 10,9 tommers skærm, samme 12 megapixel kamera som iPad Pro og Touch ID i on/off knappen. (Foto: Apple

 

Apple iPad Air 4 fås i fem farver – bl.a. de nye lysegrønne og lyseblå, som nok skal blive trendy. (Foto: Apple)

 

 

 

www.apple.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple Watch mere smart