Børn snyder med deres alder

POD renser tøj, sko og mobiler

(Foto: Spin Studio)

Corona pandemien har fået de fleste mennesker til at fokusere meget stærkere på deres hygiejne, rengøring, sundhed og personlige sikkerhed. På godt og ondt.

Jeg kender også flere, som nærmest har fået rengørings-paranoia. De ser en smittende virus gemme sig overalt. Ikke kun i ud-og ind-åndingsluften, men også på hænderne (fornuftigt nok), i tøjet og på skoene.

Sidstnævnte kategori af mennesker vil elske denne nye gadget fra amerikanske Spin Studio. POD nyheden ligner en B&O højttaler i designet, men har et helt andet formål:

POD enheden er en såkaldt ”entryway sanitizer.” Altså et apparat, som man stiller ved fordør og bagdør.

(Foto: Spin Studio)

 

Herefter renser og desinficerer POD alt det overtøj, sko, telefoner, tasker, handsker og halstørklæder, man har haft på og med udendørs.

De kunne jo være potentielle smittebærere af virus, bakterier, pollen, allergener og andre ulækre mikro-ting.

POD lyder lidt som de ”sluser”, vi har set i science-fiction film, men nyheden fra Spin Studio renser altså ikke hele mennesker – kun de ting, personen har båret rundt på.

POD er et slags slankt skab, hvor ting desinficeres med ultra-violette stråler. POD kan samtidig fungere som en elegant gulvlampe, der giver ekstra lys i gangen eller bryggerset.

POD har plads til både tøj, sko og gadges, der kan blive desinficeret med UV-stråler. (Foto: Spin Studio)

 

Mobiltelefon, smartwatch og øretelefoner lægges til rensning i en separat skuffe. I den forbindelse kan POD automatisk give ens gadgets en trådløs opladning.

POD betjenes enten via et panel i toppen, ved at bruge stemme-kommandoer og Amazons Alexa assistent. Desuden har POD en bevægelses-sensor, der åbner skabsdøren, når man fører sin fod hen langs enheden.

Spin Studio forsøger i øjeblikket at finansiere en storproduktion af POD via Crown Funding på iværksætter portalen Indiegogo.

Her kan interesserede forudbestille et eksemplar med 30 procent rabat. Priserne begynder ved 3.800 kroner for en mini-udgave. En POD i fuld størrelse koster mindst 6.000 kroner….

POD skabet kan også fungere som gulvlampe i en mørk gang eller et bryggers. (Foto: Spin Studio)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børn snyder med deres alder