Spind guld på din gamle mobil

Denne maske er en god idé

(Foto:L Weetbe)

Ansigts-masker er en omdiskuteret ting. Nogle mener, at de slet ikke virker. Andre synes, de er ubehagelige at have på, mens flertallet accepterer dem, fordi de er påbudt ved lov.

Den nye Weetbe maske kan måske gøre det lidt sjovere og mere komfortabelt at have mundbindet på.

Først og fremmest er Weetbe gennemsigtig, så man kan se bærerens mund og, hvad han eller hun siger. En stor fordel for døve, der bruger mund-aflæsning.

Weetbe kommer desuden med hele tre filtre – ikke kun ét som i de billige éngangs-mundbind, man kan købe overalt.

(Foto:L Weetbe)

 

Weetbe kan også skilles ad nemt, så de enkelte elementer kan udskiftes, renses eller genbruges.

Og så rummer Weetbe et lille batteri-drevet modul med en blæser i. Den sikrer for en behagelig atmosfære inde i masken og sender fint renset luft ind til bærerens mund og næse.

Den gennemsigtige del af Weetbe er fremstillet af anti-allergi-materialer og belagt med en coating, der forhindrer dug og fugttåger inde i masken.

De tre Proveil filtre, der sidder foran og på siderne, renser ind- og udåndings-luften 98 procent for virus, bakterier, pollen og allergener.

(Foto:L Weetbe)

Det er ikke helt så fint som professionelle Hepa-filtre i f.eks. lægers ansigts-masker eller passagerflyenes kabiner, men stadig betydeligt bedre end billige éngangs-mundbind.

Blæser-modulet klikkes på foran på masken. Det ser ud til at fungere fint til både almindeligt brug, sport, jogging og til ældre mennesker, der kan have svært ved at ånde igennem en maske.

Weetbe kan justeres til alle størrelser hoveder. Masken kan samtidig tale vand, så man kan bære det uden problemer i regnvejr. Endelig kører blæseren i op til otte timer, før batteriet skal genoplades.

Weetbes opfindere forsøger i øjeblikket at skaffe kapital til en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter portalen Indiegogo.

Her kan interesserede forudbestille et eksemplar med 60 procent rabat. Priserne begynder herefter ved 25 euro eller ca. 185 kroner….

(Foto:L Weetbe)

Weetbe kan nemt skilles ad og samles igen, når de enkelte elementer skal udskiftes eller renses. (Foto:L Weetbe)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spind guld på din gamle mobil