Smart elpære dræber virus

Top i både billede og lyd

(Foto: Philips)

Med sin nye OLED+ 935 serie lever Philips op til sit ry for at levere nogle af de bedst tv-apparater på markedet.

Den kommer på markedet i oktober og bliver ikke ligefrem billig. Priserne begynder ved omkring 15.000 kroner. Så er det ikke dem, man skal holde udkig efter i Føtex’ eller Bilkas ugetilbud.

Philips har for første gang en 48 tommer skærm med i den klasse. Det kan være meget klogt, for langt fra alle mennesker har plads til tv på 55 eller 65 tommer. Det er de to andre størrelser, man kan få 935-familien i.

Indendørs sidder en ny fjerde generation P5 video-processor, der sammen med en separat chip med kunstig intelligens (AI) styrer billedet på skærmen. Det sker med støtte af Dolby Vision og alle relevante HDR10 standarder.

(Foto: Philips)

 

Philips har også lært, at god lyd kan gøre tv-oplevelsen meget bedre. Derfor har hollænderne hentet hjælp på den anden side af den britiske kanal – nemlig hos højttaler specialisterne fra Bowers & Wilkins (B&W).

Alle tre OLED+ 935 kommer med en soundbar, der kan levere 3.1.2 kanalers lyd via Dolby Atmos eller DTS Play-Fi. Højttaleren har tre front-kanaler, én center og én subwoofer.

Hvis billedet på skærmen og lyden fra den medfølgende soundbar ikke er nok, kan man tænde Ambilight. På de nye 935 modeller er baggrunds-belysningen fire-sidet, så lyseffekten også kan ses under selve displayet.

De nye Philips tv-flagskibe kan naturligvis vise 4K billeder. De bruger Android TV styresystemer, og man kan give dem ordrer via sin stemme. De indeholder nemlig både Google Assistent og Amazon Alexa….

 

I stedet for at integrere højttalerne i selve tv’et, hvor der ikke er meget plads, leverer Philips sin nye OLED+935 serie med en separat soundbar. (Foto: Philips)

Højttaleren er udviklet i samrbejde med britiske Bowers & Wilkins. Det ser man bl.a. på diskant enheden, der sidder i sin egen lille verden i toppen i soundbar’en. Præcist som på mange af B&W’s dyre HiFi højttalere. (Foto: Philips)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smart elpære dræber virus