Dele af Danmark bliver digitalt uland

iPhone bedst til dates

(Foto: StockSnap / Pixabay)

Dating apps og dating hjemmesider har den ulempe, at man ikke kan komme direkte i kontakt med den eller de personer, man finder interessante, når man kigger gennem de udbudte profiler.

Online dating er derfor meget afhængigt af de fotos, kandidaterne lægger op – og her er ”photoshopping” efterhånden ved at være temmelig udbredt.

Selvfølgelig betyder alder, status, adresse og de ord, man sætter på sig selv, ret vigtige. Kommer man først så langt, at man skriver sammen, er det også godt med et talent til at udtrykke sig.

Ifølge en ny international undersøgelse fra britiske Comparemymobile.com har en hidtil undervurderet detalje en meget større indflydelse, end de fleste har gået og troet.

(Infografik: Comparenyphone)

 

Partnervalget kan nemlig også bestemmes af, hvilken smartphone man har. Apples iPhone giver meget større chancer for en date end en Android mobil.

Skriver man ”iPhone” i sin profil på dating app’en vil man være 76 mere attraktiv end, hvis man havde en smartphone fra et andet mærke.

Husker man at bemærke i teksten, at man bærer et Apple Watch på armen, vil ens profil være blandt de første, som bliver tjekket.

Apples ur gør personen 61 procent mere interessant og attråværdig, fortæller analysen fra Comparemymobile. iPods øretelefoner giver knap så meget bonus – 41 procent bedre end rivalerne.

Så er brugere af Samsungs mobiltelefoner langt mindre eftertragtede. Har man markeret, at man har en af de seneste nye Galaxy S eller Galaxy Note modeller, gør det en 19 procent mere attraktiv end gennemsnittet.

Hvis du er ejer af en BlackBerry telefon, er du helt yt på dating markedet. (Foto: TCL)

Helt galt går det, hvis man f.eks. har en Sony, OnePlus, Huawei eller Google telefon. De trækker alle ned i karakter hos kærligheds-søgende partnere på nettet.

Comparemyphone.com har specialiseret sig i at købe og sælge genbrugte telefoner. På den måde kommer online forretningen i kontakt med mange og meget forskellige mennesker.

Ud fra den knowhow kan virksomheden også se, i hvilke byer det trækker mest, at man er en person, som er veludstyret i gadges:

I dating er de rigtige mobiler osv. vigtigst i New York. Derefter kommer London, San Francisco, Los Angeles, Vancouver og Manchester….

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dele af Danmark bliver digitalt uland