De slog rekorden på YouTube

Stor telefon til lille pris

(Foto: Motorola)

Hvis man er interesseret i at købe en Motorola smartphone og er i tvivl om, hvilken model man skal vælge, er det fuldt forståeligt.

Motorola, der i dag er en del af den kinesiske it-gigant Lenovo, udsender nemlig den ene nye mobiltelefon efter den anden,.

Helt ok, at Motorola har en anden strategi end f.eks. Apple og OnePlus. Til gengæld burde Motorola lære at adskille de mange modeller mere fra hinanden. De hedder nemlig næsten alle sammen det samme.

Den nyeste er Motorola moto g⁹ play, der kommer på det danske marked den 16. september. Til en aggressiv pris af 1.499 kroner.

Selvfølgelig får man ikke 5G til de få kroner. Heller ikke en skærm med Quad HD grafik og 120 Hz billed-opdatering.

(Foto: Motorola)

Men der er skam tre kameraer at gøre godt med. Hovedlinsen har en 48 megapixel billedsensor med en lysstærk blænde på f/1.7 og kan arbejde med Night Vision under dårlige lysforhold. De to andre billedskydere er en dybde-sensor og et Macro Vision kamera.

Ret imponerende er også en meget stort batteri på 5.000 mAh, der kan oplades hurtigt via kabel med en 20 watt strømforsyning.

Motorola har regnet sig frem til, at batteriet har kapacitet til at streame musik i 83 timer, videoer i 16 timer eller til at surfe på nettet i 13 timer. Ved almindeligt blandet brug skal moto g⁹ play kunne køre to hele dage på en opladning.

Den måske mest interessante detalje i den nye moto g⁹ play er, at den som en af de første mobiler på markedet bruger Qualcomms helt nye og stadig ret ukendte Snapdragon 662 processor.

Det er en mellemklasse motor, der skal give særligt gode oplevelser med multimedia som spil og videoer.

(Foto: Motorola)

Den indeholder desuden kunstig intelligens, som bruges til at styre strømforbrug og give ekstra features til kameraerne. Det er f.eks. automatisk smil-genkendelse, billed-optimering osv.

Til sidst skærmen. Den er stor og på hele 6,5 tommer. Displayet er af LCD-typen og viser kun sine billeder i HD+ kvalitet – 1.600 gange 720 punkter.

Ét sted måtte Motorola jo sætte sparekniven, når prisen på en så veludstyret mobiltelefon skulle holdes under 1.500 kroner i udsalg.

Den lave pris mærkes også i, at moto g⁹ play er pakket ind i plastik – ikke i glas eller letmetal som dyrere smartphones. Mobilen er, hvad Motorola kalder vand-afvisende. Den er altså ikke specielt vandtæt.

Standard i moto G9 Play er 4 GB RAM og 128 GB lager, der kan udvides med MicroSD kort. Farverne, man kan vælge telefonen i, er Sapphire Blue og Forest Green….

(Foto: Motorola)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De slog rekorden på YouTube