Minecraft koster mest i CO₂

Når den normale PS5 ikke er fornem nok

(Foto: Truly Exquisite)

Tusinder af danske videospil fans og millioner ude i verden tæller utålmodigt dage, indtil Sony omsider sender sin nye PlayStation 5 (PS5) på markedet.

Det sker nok i anden halvdel af oktober eller i november, fordi Sony vil have julehandelen med. December er traditionelt den måned på året, hvor folk køber nye spil til pc, konsol og mobilen.

De indvendige dele af PS5 har Sony allerede afsløret for længst. Også, hvordan den nye superkonsol ser ud. Vi mangler kun prisen…eller?

Selvfølgelig skal der også komme en særlig luksus-udgave af PS5, som kun er til de få. Ligesom vi ser det med hver ny generation af iPhones.

Hos Truly Ezquisite får man ikke guld i ørerne, men også på dem. (Foto: Truly Exquisite)

 

Den meget eksklusive PS5 står Sony ikke selv for. Det overlader man til såkaldte forædlere, der ligesom tuning-firmaer til biler kan få shinet et ordinært produkt op, så det ligner en million.

Billig er den nye PlayStation 5. som er belagt med 24 karat guld, bestemt heller.

Det britiske firma Truly Exquisite ventes at tage 70.000 kroner (11.000 USD) for den, hvilket nok er syv-otte gange mere end Sonys egen PS5 i hvidt.

Hvis 24 karat guld er for prangende, kan Truly Exquiste også levere en PS5 i mere beskedne 18 karat rosa guld eller i en udgave pakket ind i diskret platin.

(Foto: Truly Exquisite)

Selvom efterspørgslen efter PlayStation 5 sikkert bliver enorm, vil Truly Exquisite kun fremstille 100 nummererede eksemplarer af PS5 i guld. Den skal være sjælden, og det er rigtige samlere ikke bange for at bruge mange penge på.

Til sine omkring 70.000 kroner får køberen i øvrigt ikke kun selve PS5 konsollen i ægte guld. Også hovedtelefoner og controllere har været dyppet i det kostbare metal.

Interesserede kan allerede nu lade sig skrive op på en online liste hos det London-baserede luksus-firma. Leveringen vil naturligvis først foregå, efter at Sony selv har præsenteret sin PS5.

Måske dette er den oplagte julegave til dem, der har alt….

Også spilcontrolleren er belagt med 24 karat guld. Man tør jo næsten ikke røre den. (Foto: Truly Exquisite)

 

 

 

 

 

https://www.trulyexquisite.co.uk/24k-gold-ps5

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minecraft koster mest i CO₂