Når den normale PS5 ikke er fornem nok

iPhone 12 kommer den 13. oktober

(Foto: EverythingApplePro / Youtube)

Det er ikke nogen nyhed, at Apple er forsinket med efterårets store høst af nye iPhones.

Corona pandemien, periodevis lukning af fabrikker i Kina plus en række tekniske udfordringer omkring 5G teknikken har gjort det umuligt for Apple at lancere iPhone 12 i midten af september, som der ellers er tradition for.

De fire nye iPhone vil i stedet blive præsenteret i midten af oktober. Den 12. oktober er en mandag, så sandsynligvis bliver det den 13. Apple har nemlig tradition for at holde events på tirsdage.

Apple dropper dog ikke sin sædvanlige dato i september. Her vil Apple lancere et par mindre nyheder og kun ved at udsende pressemeddelelser. Ikke en event i det store Steve Jobs Theatre i midten af Apples ringformede hovedsæde i Silicon Valley.

I september får vi det nye Apple Watch 6 at se. – plus måske en billig-udgave af uret, der skal hedde Watch Se. Dertil kommer å en ny iPad og som en overraskelse – den trådløse AirPower oplader.

I midten af oktober kommer Apple med en ny og lille iPhone 12 med 5,4 tommer skærm. Den skal udfylde hullet mellem lavpris modellen iPhone SE og de dyrere Apple telefoner. Ifølge en slovensk hjemmeside kommer iPhone 12 til at se således ud. (Foto: Svetapple.sk)

AirPower har Apple haft undervejs i flere år, men har hver gang måttet opgive en lancering, fordi oplader-måtten havde varme-problemer. Det er ellers et problem, som mange andre fabrikanter har løst. Bare ikke Apple.

Årets store høstfest hos Apple kommer en måned senere. Den indeholder fire nye iPhone modeller, der alle vil have 5G ombord.

Det har alle konkurrenterne, så Apple kan ikke længere holde 5G tilbage med en begrundelse om, at de tilhørende 5G netværk slet ikke er udbygget nok i mange lande. Også, selvom Apple jo har ret.

Netop 5G har givet mange hovedbrud hos Apple, der nu er over to billioner dollars værd på børsen. Dermed er Apple igen verdens mest værdifulde.

Apple vil nemlig nødig sætte priserne op på sine iPhones, fordi de nu har fået 5G ombord. En udfordring, som alle smartphone fabrikanter slås med.

Langt om længe ser det ud til, at Apple har fået løst sine tekniske problemer med AirPower måtten til trådløs opladning. Den skal nu komme medio september. (Foto: Apple)

For at undgå prisforhøjelser skal Apple have barberet ned på den øvrige elektronik i de nye iPhones. Sparekniven har bl.a. ramt batterierne, der vil være mindre og bygget af billigere (og dårligere?) materialer end hidtil.

Den mindste af de fire nye iPhone 12 telefoner vil virkelig også være lille. iPhone 12 modellen får nemlig kun en skærm på 5,4 tommer.

Oven på kommer to telefoner med 6,1 tommer displays – iPhone 12 og iPhone Max. I toppen af kransekagen placeres iPhone 12 Pro Max med en 6,7 tommers skærm

Alle fire nye iPhones skal angiveligt være udstyret med en ny A14 processor, der er 40 procent stærkere end den A13 chip, der sidder i iPhone 11.

Alle iPhone 12 skal også udstyres med nye OLED-displays, der er lynhurtige. En opdaterings-frekvens på 120 Hz er standard over hele linien,.

Apple vil åbenbart forsøde forsinkelsen af de nye iPhone 12’ere med også at præsentere de første MacBooks med Apples egen ARM processor i. Slut med Intel chips. (Foto: Apple)

 

Desuden vil de dyrere iPhone 12 modeller få større mængder RAM og en avanceret Lidar afstands-måler til kameraerne. Sådan en sidder allerede i den seneste iPad Pro tablet.

Som rosinen i pølse-enden er der flere Apple-specialister på internet, som forudser, at Apple vil præsentere sine første MacBooks med firmaets egen ARM-processor ombord.

Tidligere i år skabte Apple små chok-bølger i it-verdenen, da man meddelte, at mange års samarbejde med Intel om Core i processorer til iMac og Macbook var opsagt.

Apple vil hellere spare penge og i stedet både udvikle og producere sine egne ”motorer”. Det har Apple allerede stor succes med på iPhone telefonerne….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når den normale PS5 ikke er fornem nok