Flere kulører på Google Maps

Meget mindre kan graderne ikke blive

(Foto: ThermBot)

Alle kan have brug for et termometer, men man har det sjældent lige ved hånden. Enten fordi det er for sart at bære rundt på – tænk på kviksølvet. Eller de elektroniske udgaver er for klodsede.

ThermBot hævder ikke at være verdens mindste termometer. Men det er helt sikkert et af de mest kompakte, som leverer 100 procent nøjagtige målinger på under et sekund.

Termometret kan både vise lufttemperatur og varmen på ting, man placerer den lille gadget på:

Holder man den f.eks. en centimeter fra sin pande, trykker på knappen og lader ThermBots infrarøde sender og modtager måle i et øjeblik: Så ved man lynhurtigt, om man selv eller ens barn har feber.

Alle fotos er vist med amerikansk temperatur måling i Fahrenheit. ThermBot kan naturligvis omstilles til Celsius med et par klik i ap’en eller på selve termometret. (Foto: ThermBot)

Termometret kan enten vise den målte temperatur i varmegrader med to decimalers nøjagtighed – eller man får resultatet præsenteret på displayet i letforståelige ikoner.

Batteriet i ThermBot kan nemt lades op via USB-kabel direkte fra ens smartphone, tablet, powerbank eller laptop.

Tilmed kan ThermBot arbejde direkte sammen med mange af de sundheds-apps, som fås til mobiltelefoner og tablets.

ThermBot har med stor succes indhentet kapital via Crowd Funding på iværksætter platformen Kickstarter, hvor det ønskede beløb er indkommet mindst 12 gange.

Interesserede kan dog fortsat forudbestille et eksemplar til sig selv til særpris, hvis de skynder sig lidt. ThermBot koster fra 89 USD eller 560 kroner….

Det digitale termometer lades op via USB direkte fra en smartphone, powerbank, tablet eller laptop. (Foto: ThermBot)

(Foto: ThermBot)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere kulører på Google Maps