Bliver TikTok snart Microsoft?

Vi bruger mobil på de danske øer

(Foto: Cyriac Jannel / Unsplash)

Mange danskere er blevet hjemme i eget land i denne sommerferie, fordi de enten ikke har kunnet eller turde rejse til de destinationer i udlandet, som de plejer på grund af smittefaren fra Corona.

Hos teleselskabet Telenor kan man se, at rigtigt mange danskere er taget til Bornholm for at holde sommerferien.

Den mobile datatrafik til og fra Bornholm er nemlig steget med 56 procent i forhold til sidste år. Målingerne er foretaget i uge 28 og 29.

Bornholm er bestemt ikke den eneste danske ø, hvor vi bruger mobiltelefonen flittigt denne sommer.

På Rømø og Fanø ved den sønderjyske vestkyst er datatrafikken steget med 130 procent. På Ærø er det 50 og på Samsø 42 procent,

Når danske turister ikke lige taler i mobiltelefon eller slikker sol, når de er på Fanø – søger de måske efter rav. (Foto: Jürgen Schilke / Pixabay)

Meget kunne altså tyde på, at danskerne har gemt sig på øerne i denne sommerferie, hvilket også bliver bekræftet af informationer om, at sommerhuse på den er totalt udsolgt – og nogle af øerne føler sig overrendt af danske turister i år.

Ikke kun de dejlige danske øer har oplevet mange flere mobiltelefoner i denne sommer. Det gælder såmænd også en af de traditionelle hit-destinationer på fastlandet.

Skagen har normalt sin helt store tid i uge 29. Det passer fint med Telenors erfaringer. I netop midten af juli steg datatrafikken på smartphones med 40 procent.

Tallene stammer fra Telenor, der er landets næststørste teleselskab. Telenor har 1,6 millioner mobil-kunder i Danmark….

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliver TikTok snart Microsoft?