Vi bruger mobil på de danske øer

Musikken sidder bag på mobilen

(Foto: Scendo)

Hvor gør man af sine trådløse øretelefoner, når man ikke lige har dem siddende i hovedet?

Man lægger dem selvfølgelig den medfølgende bære-æske. Rigtig nok, men hvad så når man har glemt etuiet?

Bare smide dem i lommen, tør man jo ikke. Risikoen er alt for stor, at de falder ud og går tabt. Det har man heller ikke lyst til, for øretelefonerne koster trods alt penge.

De nye Snapods fra Scendo løser dette problem. De befinder sig nemlig dér, hvor man altid har sine øretelefoner. Enten i øret eller på mobiltelefonen, hvor musikken bliver sendt trådløst fra.

Snapods øretelefonerne anbringes med en magnet på bagsiden af brugerens smartphone. (Foto: Scendo)

Snapods’ bæreæske sidder nemlig fast med en magnet på mobilens bagside. Her har man dem altid ved hånden og kan samtidig sørge for, at de bliver opladet trådløst.

Scendo har indbygget den nyeste Hi-Fi teknologi i sine øretelefoner, så der ikke kun praktiske, men formentlig også vellydende.

De indeholder således Qualcomms QCC3020 radiochip til Bluetooth 5.0. Driveren – højttaler-enheden – er på 13 mm – og skal især være god til at levere en ”punchy” bas.

Scendo har dog ikke brugt penge på at indbygge en aktiv støjreduktion, Snapods må nøjes med den knap så gode støj-undertrykkelse, der ligger i Qualcomm chippen.

Snapods er IPX5 godkendte og kan sagtens tåle lidt vand, snavs og sved. (Foto: Scendo)

Snapods er kompatible med både Android og iPhone og fungerer derfor også med stemme-assistenter som Siri og Google Assistent.

Øretelefonerne kan køre i op til fire timer på en batteri-opladning. Sætter man dem bag på sin mobiltelefon, når de ikke er i brug, øges spilletiden til knap 20 timer.

Scendo henter i øjeblikket med succes finansiering til en storproduktion af Snapods øretelefonerne.

Interesserede kan forudbestille et sæt til særpris formedelst 75 US dollars eller 475 kroner….

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi bruger mobil på de danske øer