Disse øretelefoner renser sig selv

Meget mega mini mobil

(Foto: Unihertz)

I de senere år har der været to ting, som har været helt sikre med nye smartphones:

Den ene er, at skærmene hele tiden bliver større. I dag er 6,5 tommer og derover helt almindelige.

Det andet er, at telefonerne bliver dyrere og dyrere for hver ny generation. For tre år siden syntes folk, at mobiler til 5.000 kroner var en luksus. Nu om dage er 10.000 bestemt ikke sjældent.

Hvor er det så befriende at se, at udviklingen også kan gå den modsatte vej.

(Foto: Unihertz)

Kinesiske Unihertz står nemlig med verdens mindste smartphone, der har indbygget 4G netværk og kører med det moderne Android 10 styresystem.

Tænke sig at have en mobil, der ikke måler mere end et Dankort i areal. Man kan tage dem på armen som et smartwatch. Den er større, men kan altså også betydeligt mere. Faktisk lige så meget som en Android telefon i ”full blown” størrelse.

Jelly 2 kommer med en touch skærm på tre tommer og en opløsning på 326 punkter pr. tomme (ppi). Den har et 16 megapixel kamera på bagsiden og en selfie skyder på otte megapixel på fronten.

Processoren er en MediaTek Helio P60 med kræfter i mellemklassen. Der er 6 GB RAM og 128 GB lager, der kan udvides med microSD kort. Batteriet er på 2.000 mAh. Det er ret imponerende for en mobil i dette lille format og med den lave pris.

(Foto: Unihertz)

Jeg kunne sagtens forestille mig en Unihertz Jelly 2 som ens mobil nummer to.

Den er ideel til rejser eller til byturen, hvor man har festtøjet på og ikke vil slæbe rundt på en stor iPhone 11, der vejer et halvt ton. Mon ikke mange piger vil elske mini-mobilen?

Unihertz forsøger i øjeblikket at få finansieret en storproduktion af Jelly 2 ved hjælp af ”crowd funding” via iværksætter platformen Kickstarter. Det går vældig godt. Allerede efter et par dage er det ønskede beløb kommet ind 12 gange.

Med andre ord er interessen stor blandt publikum, der er villige til at forud-betale omregnet 1.000 kroner for at sikre sig et eksemplar af Jelly 2. Levering vil så ske senest i begyndelsen af december, så man har en sjov lille gave til under juletræet….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disse øretelefoner renser sig selv