27 tommer, e-sportsfolk vil elske

Som at tage mobilen med til Mars

Mange mennesker går med en drøm i maven om at blive astronaut og flyve til månen og Mars. Se vores blå planet sådan lidt udefra. Komme tættere på den sol, der skaber liv nede på vores lille klode.

De færreste får lov til at blive astronaut i USA eller kosmonaut i Rusland, men derfor kan man jo godt vise både over for sig selv og andre, at rumfart interesserer en rigtig meget.

Ikke sådan ment, at man skulle vandre rundt i rumdragter, selvom det sikkert ikke ville være en dårlig idé her i vores Corona tider. Men mange synes sikkert,, at det er cool at have caps, polo-shirts og andre ting med NASA-logoet på.

De får nu mange flere muligheder, der oven i købet har med ny teknologi. Tilbehørs-specialisten CASETiFY udsender nemlig en hel kollektion af nye cases og covers, der giver smartphones lidt ekstra astronaut look.

CASETiFY er specialist i at indgå samarbejder med kendte varemærker, hvis logoer og signatur-farver så optræder som nye klæder til folks mobiltelefoner. Gode eksempler er f.eks. Coca-Cola, Hello Kitty eller Heinz ketchup.

(Foto: CASETiFY)

Den nye NASA x CASETiFY kollektion kommer med 16 forskellige designs, der bl.a. omfatter nye og gamle, historiske NASA logoer, kopier af astronauternes adgangs-badgets, rumfærge-piloten og missions-relaterede symboler.

De nye CASETiFY produkter passer primært til Apple gadges som iPhone, Apple Watch, iPad eller MacBooks. Det er jo ikke noget problem i Danmark, hvor iPhone og Watch er de mest solgte i hver sin kategori.

CASETiFY husker sågar på, at nogle kunder ligefrem vil forsøge at efter-abe en rumrejse til månen eller til Mars. Deroppe er omgivelserne rå, og gadgets skal kunne tale lidt af hvert.

Derfor har CASETiFY en såkaldt Puffy Case I sin NASA kollektion, som sørger for, at iPhonen kan tåle fald på to meter uden at gå i stykker.

De nye NASA x CASETiFY kollektion kommer på markedet den 30. juli. Priserne offentliggøres ikke før da….

(Indledningsfoto til artiklen: CASETiFY)

(Foto: CASETiFY)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

27 tommer, e-sportsfolk vil elske