Airbnb laver OL om til virtuel festival

Øretelefoner med McLaren sound

Indtil for nylig var Formel-1 stalden McLaren nærmest forlovet med det kinesiske mobiltelefon mærke OnePlus. De to solgte bl.a.  fornemt udstyrede sær-udgaver af telefonerne med McLaren logo på.

De britiske sportsvognes karakteristiske papaya orange signatur farve prægede sågar OnePlus’ forslag til designet af fremtidens smartphone.

Men al kærlighed forgår. OnePlus og McLaren gik fra hinanden i foråret.

Længe skulle der dog ikke gå, inden McLaren fandt en ny flamme i underholdnings-elektronikken. Denne gang er det det amerikanske Hi-Fi mærke Klipsch.

McLaren fra Formel-1 har forlovet sig med Klipsch øretelefoner. (Foto: Klipsch)

Klipsch er ikke særlig udbredt i Danmark – i hvert fald ikke under eget navn. Siden 2011 ejer Klipsch imidlertid det danske højttaler mærke Jamo, der engang i fordums tid var nummer ét herhjemme.

McLaren og Klipsch flirter dog ikke om højttaler-bokse med Klipsch’ karakteristiske horn-enheder i. Samarbejdet går snarere om noget mere trendy – nemlig trådløse øretelefoner.

Første fælles produkt er Klipsch x McLaren T5II True Wireless Earbuds, der er kommet til at se mere sporty og fornemme ud med McLarens logo og elementer i orange på.

Højttaler-enhederne – driverne – i de nye øretelefoner er større end normalt. De måler fem millimeter og er bygget med et ekstremt let og vridningsfrit membran materiale.

Bæreæsken har ikke kun trådløs opladning. Den rummer også et af-fugter system, der tørrer øretelefonerne for sved og vand, når de ikke er i brug. (Foto: Klipsch)

Dertil kommer, at Klipsch har indbygget en særlig ”signal boost antenne”, der skal sikre bedre trådløs kommunikation via Bluetooth 5 – også over lidt længere afstande end en eller to meter.

Tilsyneladende har øretelefonerne ikke en aktiv støjreduktion (ANC) som de fleste af rivalerne i prisklassen. Lidt af det ligger dog i en særlig “transparent mode”, der lader lyd og støj passere direkte igennem til øret.

Klipsch lover, at de nye McLaren øretelefoner spiller i op til otte timer på en batteri opladning, Husker man at lægge øretelefonerne i det medfølgende bære-etui, når de ikke er i brug, kan man holde sig kørende i 24 timer uden at se en stikkontakt.

Meget smart indeholder bære-æsken et automatisk af-fugter system, der tørrer øretelefonerne for sved og regn, når de ikke er i brug. Øretelefonerne selv kan også tåle vand og støv. De opfylder IP67 specifikationerne for samme.

Bæreæsken fremtræder i carbon fiber ligesom i dyre sportsvogne. Æsken har desuden racer-striber a la McLaren. Som en ekstra bonus får købere af øretelefonerne en trådløs oplader-måtte med.

Endelig reklamerer Klipsch med, at man får seks par ovalt designede ørepropper med. De er i forskellige størrelser og farvekodede, så man nemt kan finde den type, der passer bedst i sine ører.

Klipsch bygger normal ret dyre højttalere – og McLarens super sportsvogne er også kun til de få. Derfor skal man også gribe dybt I lommerne for at sikre sig et sæt af de fælles øretelefoner.

Klipsch x McLaren T5II True Wireless Earbuds kommer på markedet den 10. august, men kan forudbestilles online nu. De fås i farverne sort, grøn og hvid. Priserne begynder ved 249 US dollars eller ca. 1.650 kroner….

(Indledningsfoto til artiklen: Klipsch)

Klipsch McLaren øretelefonerne indeholder fire retnings-bestemte telefoner, så de vil fungere fint ved håndfri telefon samtaler. (Foto: Klipsch)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Airbnb laver OL om til virtuel festival