Lad børnene bygge deres egen pc

Her er Panasonics første trådløse øretelefon

For et par uger siden fortalte jeg her på Leifshows.dk , at det goe gamle Hi-Fi mærke for første gang er begyndt at sælge trådløse øretelefoner. Dyre er de, men sikkert også af sublim kvalitet.

Nu følger Technics’ ejer – den japanske Panasonic koncern – så efter med to sæt øretelefoner og to hovedtelefoner under eget navn. De ser ikke helt så fornemme ud, men det er nok også meningen:

Technics og Panasonic  er som Audi og VW i forhold til hinanden. De har mange fælles komponenter, men det ene mærke er dyrere og mere fornemt end det andet.

RZ-S500W er Panasonics første trådløse øretelefoner med aktiv støjreduktion. (Foto: Panasonic)

Panasonics første trådløse øretelefoner hedder RZ-S500W og RZ-S300W. De er langt hen ad vejen ens. Den største forskel er, at 500-modellen har en avanceret støjreduktion (ANC) indbygget. 300’eren må leve uden.

Panasonic RZ-S500W er rent teknologisk næsten identisk med Technics EAH-AZ70W, men kommer i lidt andre farver og en overflade-finish, der ser så fornem ud, Til gengæld skal Panasonic øretelefonerne sælges noget billigere end Technics’:

Der er dog også en anden forskel mellem de to Panasonic øretelefoner, der har med støjreduktionen at gøre. Den billigere udgave uden ANC kører mærkbart længere på en batteri-opladning. 7,5 timer eller 30 timer, hvis man lægger øretelefonerne i den medfølgende bæreæske, når de ikke er i brug.

Panasonics små RZ-S300W øretelefoner kan spille 7,5 timer på en batteri opladning. 30 timer, hvis man lægger dem i bæreæsken, når de ikke sidder i ørerne. (Foto: Panasonic)

Hørebøffer til bas-elskere
Folk, der primært lytter til rock, metal eller pop kan som regel godt lide et ordentligt skud bas og lave toner, når de skruer op. De må derfor være interesserede i Panasonics to nye trådløse hovedtelefoner RB-M700B og RB-M500B.

Ifølge Panasonic leverer disse hørebøffer ”helt fantastisk audio i lave frekvenser”. Det sker ved hjælp af den såkaldte XBS DEEP – Extra Bass System Deep – teknologi, der løfter toner under 100 Hz. Frekvenser derover løber upåvirket igennem de digitale filtre.

Panasonic har samtidig indbygget en Bass Reactor i hovedtelefonerne. Den simulerer dyb, boomende bas af den type, man hører på diskoteker og ved rock koncerter. Reaktoren forstærker de dybe toner og sender dem direkte ind i øret som vibrationer.

Panasonics nye trådløse hovedtelefoner henvender sig især til rock- og disco-folket, der vil kunne mærke de dybe toner helt ned i trusserne. (Foto: Panasonic)

Hovedtelefonerne spiller via en 40 mm driver – højttaler-enhed – der sidder i et basrefleks for at skabe en mere præcis gengivelse af lave frekvenser.

Panasonics små RZ-S500W øretelefoner fås i sort og hvidt. De koster omkring 1.500 kroner på det danske marked. Kan man undvære støjreduktionen, kan man få lillebror RZ-S300W i sort, grøn eller hvid for 1.000 kroner.

De bas-tunge Panasonic RB-M700B og 500B er endnu ikke til salg i Danmark. I USA koster de henholdsning 180 og 150 dollars. Det svarer til ca. 1.200 og 1.000 kroner….

(Indledningsfoto til artiklen: Panasonic)

Panasonics nye trådløse RB-M700B hovedtelefoner skal kunne levere utrolig stærk bas. (Foto: Panasonic)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad børnene bygge deres egen pc