Apple pusler med folde-iPhone

LG lancerer superslank tv-lyd

Når man køber et dyrt 4K fjernsyn fra LG’s nye OLED GX Gallery serie, bør man selvfølgelig sørge for, at lydsiden er lige så god, som billederne er flotte.

LG har derfor i dag præsenteret en GX soundbar, der matcher både i udseende og kvalitet til sydkoreaners flagskibe i tv. Den nye højttaler er præcis lige så bred som LG’s 65 tommers GX Gallery skærm.

GX tv’ene blev lanceret tidligere på året. De er supertynde, fordi det er lykkes at placere al styre-elektronik, kabler osv. i en ramme om skærmen, der kun er 20 mm tyk. Tv’ene er i 4K kvalitet og fås i varianter på 55, 65 og 77 tommer. En mindrte 48 tommer udgave er på vej.

Den nye soundbar er super-slank. (Foto: LG)

Den nye GX soundbar leverer 3.1 lydkanaler, der kan arbejde med både Dolby Atmos og DTS.X. Højttaleren er Hi-Res Audio godkendt for tabsfri gengivelse. Skærmen har desuden Wi-i, Bluetooth og eARC teknologi.

Selvfølgelig matcher lyden til 4K video med Dolby Vision HDR. Er den opnåede rumklang ikke helt god nok, kan man som på andre LG soundbars udvide med trådløse SPK8 højttalere, der giver ægte surround.

LG GX højttaleren kan enten monteres på væggen direkte under tv’et eller placeres separat på det medfølgende bordstativ af stål.

(Foto: LG)

Indendørs sidder bl.a. en Sound Pro processor med kunstig intelligens, der kan analysere og indstille lyden automatisk til rummeta akustik og den type indhold, som skal vises på skærmen.

LG GX Soundbar skulle stå klar hos danske forhandlere fra midten af juli. Prisen herhjemme er ikke offentliggjort endnu, men på det amerikanske marked koster højttaleren 999 dollars. Det svarer til ca. 6.750 kroner….

(Indledningsfoto til artiklen: LG)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple pusler med folde-iPhone