OnePlus’ nye hedder Nord

Lille larm i sommervarmen

Sommer, sol og lunt badevand skaber behov for mange ting. En af dem er at få musik udendørs. Overalt, hvor man befinder sig. Ved stranden, svømmepølen, i haven, i parken, på picnic osv.

I mangel på de store rock-festivaller og udendørs trækplastre som f.eks. Grøn Koncert i år må folk få deres musikalske behov dækket ad anden vej. Det kunne f.eks. være med små bærbare højttalere,  der er nemme at tage med i bagagen.

Lige i rette tid til badesæsonen har Marshall lanceret sine nye Emberton bokse. De fremtræder som mini-udgaver af de guitar-forstærkere og højttalere, vi har set på scenen ved utallige rock-koncerter.

Det i sig selv er en attraktion ved Emberton, for de små bokse vil rende ind i en stærk konkurrence ”out there”. I år er der rigtigt mange om buddet, når der skal larmes.

(Foto: Marshall)

Marshall har sørget for, at Emberton er pakket solidt ind i kunststof, så højttalerne kan tåle vind og vejr. Boksen er vand- og støvtæt efter de skrappe IPX7 regler. Det betyder, at den vil fortsætte med at spille, selvom den ryger 30 minutter under vand i en meters dybde.

Så længe varer det vel ikke, inden festdeltagerne opdager, at musikken er forsvundet og får lydgiveren hentet op fra sine våde omgivelser, den er plumpet i.

Marshall lover, at Emberton leverer den velkendte og dynamisk rocklyd. Højttaleren kan ikke spille lige så vildt højt som de populære danske Soundbokse,der har skabt sig et lidt kedeligt ry for larm døgnet rundt langs de københavnske havnebade.

Men Emberton er altså også meget mindre i fysisk størrelse – 160 gange 68 gange 76 mm. Indendørs sidder to digitale Class-D forstærkere, der leverer signal til to fuldtone enheder på hver 10 watt.

(Foto: Marshall)

Grundlæggende stråler Emberton hele vejen rundt i 360 grader. Marshall har dog forsøgt at dressere tonerne en smule gennem noget, firmaet kalder ”True Stereophonic Sound.” De digitale tryllerier skal samtidig skabe et lydbillede, der er ”større og mere larmende end højttalerens størrelse.”

Marshall Emberton er forsynet med Bluetooth 5.0, så den snildt kan spille streamet musik trådløst fra mobiltelefoen. Det indbyggede batteri kan spille 20 timer på en opladning og bruger USB-C kabel med Fast Charge. Det betyder, at man kan fylde batteriet op på bare 20 minutter fra en stikkontakt. Ikke uvæsentligt, når man er på skovtur eller på stranden.

Marshall Emberton fås i farverne sort, hvid, gylden og grå. På det danske marked koster nyheden 1.095 kroner….

(Indledningsfoto: Marshall)

(Foto: Marshall)

(Foto: Marshall)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OnePlus’ nye hedder Nord