Sennheiser fylder 75 år

Disse mobiler købte vi i maj

Her i pinsen kunne Leifshows.dk fortælle, at Apples iPhone 11 var verdens mest solgte smartphone i årets første kvartal. På andenpladsen globalt set kom Samsungs Galaxy A51.

iPhone telefonens popularitet fortsatte også ind i maj – i hvert fald hos danskerne – selvom iPhone 11 nu skal slås med sin nye lillebror iPhone SE – se indledningsfoto – om æren at være Danmarks mest eftertragtede mobiltelefo

iPhone 11 var f.eks. den mest solgte smartphone hos Telia i Danmark i maj. Hos konkollegerne fra 3 vippede den nyere iPhone SE for første gang den større iPhone 11 af pinden for første gang i den forløbne måned.

Apple er fortsat det store navn hos 3. Seks af pladserne på Top-10 listen for maj sidder iPhones på – heriblandt de fem øverste. Længere nede på listen har verdens næst-mest solgte mobil – Galaxy A51 – fundet vej til mange 3-kunder. Det er altså ikke kun i udlandet, at Samsungs mellemklasse telefon har mange tilhængere.

Her er Top-10 listen for maj fra teleselskabet 3:

 1. Apple iPhone SE
 2. Apple iPhone 11
 3. Apple iPhone 11 Pro
 4. Apple iPhone Xs
 5. Apple iPhone 11 Pro Max
 6. Samsung Galaxy S20
 7. Apple iPhone 7
 8. Samsung Galaxy S20 Ultra
 9. Samsung Galaxy A51
 10. OnePlus 8 Pro

Apple iPhone 11 er verdens for tiden mest solgte mobiltelefon. Den ligger også i toppen hos både 3 og Telia i Danmark. (Foto: Apple)

Næsten lige så dominerende er iPhones ikke hos Telia, hvor Apple mobilerne stod for fem af teleselskabets 10 mest solgte smartphones i maj.

Samsung ligger lunt i svinget hos begge de to teleselskabet, men får hos Telia kamp til håret fra Huawei, der har to modeller med i Top-10. Samsung har tre.

Her er Telias Top-10 over de mest solgte smartphones i maj måned:

 1. Apple iPhone SE
 2. Apple iPhone 11
 3. Apple iPhone 11 Pro
 4. Apple iPhone 11 Pro Max
 5. Huawei P30 Pro
 6. Samsung Galaxy S10
 7. Huawei P30 Lite 4
 8. Samsung Galaxy S20
 9. Samsung Galaxy S20 Ultra
 10. Apple iPhone 7

(Indledningsfoto til artiklen: Apple)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sennheiser fylder 75 år