LG til både fjernsyn og spil (opd)

OnePlus ud af Formel 1

Det vakte en del opsigt, da det kinesiske smartphone mærke OnePlus gik i alliance med den berømte Formel-1 stald og fabrikant af super-sportsvogne McLaren.

OnePlus fik nok mest ud af samarbejdet – i hvert rent image-mæssigt. Vi fik således både OnePlus 6T og 7T telefoner i særlige McLaren udgaver med f.eks. lækker læder-covers, orange pynte-elementer og brugerflader, der skulle give motorsport atmosfære.

Så sent som her i foråret viste OnePlus også prototypen på fremtidens mobiltelefon. OnePlus Concept One havde bl.a. et cover af farveskiftende glas, der gemte bagsidens kameraer i mørke, så længe de ikke var i brug. Desuden var Concept One iklædt McLarens orange Papaya signatur kulør.

For ikke længe siden præsenterede OnePlus sit Concept One forslag til fremtidens mobiltelefon. Den var klædt i ægte læser i McLarens signatur farve Papaya Orange. (Foto: OnePlus)

OnePlus brugte sine ret dyre McLaren modeller til at præsentere nye teknologier, før de kom i de ”almindelige” telefoner. Den første MacLaren mobil præsenterede således den hurtige Warp Charge 30 opladning, mens den seneste kom med trådløs opladning. Begge ting er nu standard på den seneste OnePlus 8.

Samarbejdet mellem den britiske Formel-1 stald og den trendy kinesiske mobilfabrikant holdt kun i godt to år. Skilsmissen blev officiel for et par dage siden, men har været i rygtemøllen i et stykke tid.

OnePlus har ikke kommenteret bruddet, og vi ved derfor ikke, om mobilfabrikanten flirter med et andet Formel-1 team. McLaren har til gengæld udsendt følgende statement:

McLaren udgaven af OnePlus 7T havde bl.a. et diskret lysende bånd i orange hele vejen rundt. (Foto: OnePlus)

”Vores partnerskab med OnePlus, der nu er afsluttet, har været et meget succesrigt samarbejde mellem to ikoniske og innovative brands. Siden begyndelsen af aftalen i 2018 har OnePlus været en værdifuld og støttende partner for os. Vi ønsker dem alt godt og håber at se dem igen i fremtiden.”

Med sådan en udtalelse lyder det ikke, som om vi kommer til at se en McLaren version af en ny OnePlus 8T til efteråret, Men OnePlus har flere strenge at spille på:

Nogle læsere vil måske huske, at OnePlus lancerede både ”Star Wars” og ”Avenger” udgaver af sine mobiltelefoner, inden McLaren kom på banen….

(Indledningsfoto til artiklen: OnePlus)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LG til både fjernsyn og spil (opd)