TikTok har nu to milliarder brugere

Nu får Pokemon ørenlyd

Nu er trådløse øretelefoner ved at være så udbredte, at fabrikanterne må finde på noget originalt for at hæve sig over hovedfeltet. Selve øretelefonerne må gerne ligne Apples AirPods, fordi de er en mega-succes, men indpakningen skal være mere opsigtsvækkende end Apples kedelige bæreæsker i hvidt.

Den kinesiske specialist i udstyr til computer-spillere – Razer – overtager nu førstepladsen i den disciplin. Razer pakker sine første trådløse øretelefoner ind I en Pokemon inspireret kugle og kalder dem for Razer x Pokemon Pikachu TWS Earbuds.

Grundlæggende er nyheden blot et anderledes ydre til Razers eksisterende Hammerhead True Wireless øretelefoner. I stedet for Razers sædvanlige logo med en tre-hovedet slange i grøn på sort baggrund fremtræder øretelefonerne i knaldgult. Desuden har de et lille sort motiv med Pikachu figurens ryg.

(Foto: Razer)

I første omgang vil Razer kun sælge sine Pokemon øretelefoner i Kina. Her kan danske entusiaster selvfølgelig købe dem i de kinesiske online varehuse. Så må de dog finde sig, at Pikachus stemme taler på kinesisk til dem, når man tænder øretelefonerne.

De gule øretelefoner i AirPods design er selvfølgelig usædvanlige. Det store hit for Pokemon fans bliver dog den medfølgende bæreæske – en kugle i hvidt og rødt. Men tro nu ikke, at det er en bold, man kan kaste rundt med. Lad være. Ellers risikerer I, at både øretelefoner og bæreæske går meget hurtigt itu.

Øretelefoner bliver automatisk ladet op, når de lægges i ”bolden.” Den har samtidig en god gimmick i, at LED-lysene på frontne skifter farve alt efter batteriets status.

(Foto: Razer)

Rent sjov er Razer nyhederne dog langt fra: De holder mærkets ry for at levere god lyd og være pænt up-to-date med teknologien.

Højttaler-enhederne (driverne) er på 13 mm. Der er passiv (ikke aktiv) støjreduktion, Bluetooth 5.0 og tre timers spilletid på en opladning. 15 timer, hvis man lægger dem i bolden, når de ikke sidder i ørerne.

Salget af de skægge Razer x Pokemon Pikachu TWS Earbuds begynder på det kinesiske marked fra torsdag den 16. april. Prisen bliver 999 yuan, hvilket svarer til nogenlunde det samme i danske kroner. Øretelefonerne vil bl.a. kunne købes via den store Tmall online shop….

(Indledningsfoto til artiklen: Razer)

(Foto: Razer)

(Foto: Razer)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TikTok har nu to milliarder brugere