Så dominerende er Windows

Huaweis ure bliver mere sporty

Da Huawei sidste år lancerede sit Watch GT 2 ur, var det ikke – som navnet ellers kunne antyde – rettet mod motorsports-publikummet eller folk med en Porsche i garagen. GT 2 var snarere et moderne modeur, der kunne nogle smarte ekstra ting sammen med en Huawei mobil.

Det nye Huawei Watch GT2e har fået et meget mere sportsligt anstrøg. Bare se på urremmen af TPU kunststof, som har fået huller i, så man ikke sveder så meget på håndleddene under motion, fitness, jogging eller sport.

Urkassen er fremstillet af rustfrit stål og skal være vandtæt ned til 50 meter. Man kan altså også tage Huawei nyheden på til et dyk eller en svømmetur.

Når vi er ved det sportslige, kan GT 2e måle op til 100 forskellige discipliner. Det er lige fra traditionelle sports-arter til nye og trendy former for træning som f.eks. bjerg-bestigning, surfing eller skate-boarding.

(Foto: Huawei)

Grundlæggende kan Watch GT 2e arbejde med ”professionelle” udendørs sports-typer som løb, gang, klatring, hiking, terrænløb, cykling, svømning og triathlon. Dertil kommer indendørs sport som gang, løb, cykling, svømning, fri-træning, roning og cross training. Alt i alt kan displayet vise 190 forskellige sports-data.

Er det ikke spændende og udfordrende nok,  tilbyder GT 2e også funktioner fordelt på seks mere fritids-orienterede og ekstreme kategorier. De omfatter alt fra yoga og boksning til vandsport, sejlads, boldspil og skiløb.

Også på det sundheds-relaterede områder kan Huaweis nye ur flere ekstra ting. Nyheden har de velkendte sensorer til puls, hjerterytme, stress, krops-temperatur, skridt-tæller og søvn overvågning. Derudover er der kommet måling af blodets iltning (SpO2).

Skærmen er en AMOLED type på 1,39 tommer og kan vise 454 gange 454 punkter. Indenbords sidder RAM-nok til at rumme 500 melodier, man gerne vil høre i sine trådløse øretelefoner. Det burde være alt rigeligt for de fleste.

(Foto: Huawei)

Ligesom Apple foretrækker Huawei at bruge en egen processor til sit ur. I Watch GT 2e er det en Kirin A1, der skal kunne sikre to ugers drift på en batteri opladning.

Det holder dog kun, så længe man ikke tænder den indbyggede GPS. Den trækker nemlig masser af strøm og begrænser batteriets kræfter til 30 timer på en opladning.

Huawei Watch GT 2e kommer til salg i Elgiganten den 20. april. Uret er noget billigere end Watch GT og skal koste 1.399 kroner….

(Indledningsfoto til artiklen: Huawei)

(Foto: Huawei)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så dominerende er Windows