Dell viser en egen spilkonsol

Så store er verdens hære

Den anspændte situation i Mellem-østen og specielt i Iran og Irak har atter sat fokus på, hvilke lande i verden der er de stærkeste sådan rent militært.

Ifølge analyse-firmaet Global Firepower er Kina en stærk nummer ét, når man måler på antal soldater under våben. Dem har kineserne 2,18 millioner af.

Det er næsten en hel million flere end USA, der er direkte involveret i den nye Mellemøsten krise efter sit attentat på Iraks berygtede hærchef. Amerikanerne har 1,28 millioner active soldater.

Sikkert lidt overraskende for mange bliver USA overgået af Indien i ren militær personale-styrke. Inderne har 1,36 millioner soldater, som mest har været anvendt i stridighederne med nabolandet Pakistan.

(Infografik: Statista.com)

Nordkorea ligger også i Top-8 over verdens største hære. Det samme gør Iran, der er en anden af parterne i den truende Mellemøst-krig.

Danmark ligger helt nede på en global 98. plads i Global Firepowers oversigt over de forskellige landes hærstyrker. Danskerne har 16.000 aktive soldater.

I øvrigt udsendte det danske Udenrigsministerium i går aftes nye opdaterede rejse-anbefalinger til landene i Mellemøsten og Arabien. I kan se en oversigt over rådgivningen på min rejseblog Trends & Travel her….

(Indledningsfoto til artiklen: Dafence-Imagery / Pixabay)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dell viser en egen spilkonsol