Hvem spiser mest chokolade i verden?

Ring med Jesus barnet for en million

Normalt tager man vel ikke sin mobiltelefon med i kirken – heller ikke tid jule-gudstjenesten. Har man den alligevel med i lommen, bør den være slukket og dens skærm ikke lyse op i kirkerummet, så den generer de andre kirkegængere.

Måske findes der én undtagelse. Denne iPhone fra russisk-italienske Caviar er nemlig den eneste på markedet, som er dedikeret til Jesu fødsel.

På bagsiden af en Apple iPhone 11 Pro kan man studere et relief med Maria og Josef og det lille Jesus barn, der ligger i krybben. Et klassisk julemotiv, der her er udført i 18 karat guld. Midt i det hele sidderen 3,05 karat diamant, som skal symbolisere stjernen over Bethlehem.

Caviar selv beskriver den usædvanligt dekorerede iPhone 11 Pro som et ”udtryk for særlig respekt for den hellige dag”. Den respekt lader russerne sig betale dyrt for.

Den berømte bibel-scene er indgraveret i det pureste guld. (Foto: Caviar)

Den mindste udgave af den gyldent kristne iPad 11 Pro med 512 GB lager koster nette 129.t00 US dollars – ca. 888.000 kroner. Vil man flotte sig, kan man vælge den større Pro Max model. Så ryger prisen op i 140.000 dollars – 958.000 kroner.

De Jesus fejrende telefoner kaldes Credo Diamond Christmas Star iPhones. De hører til en serie af modificerede Apple telefoner fra Caviar, der alle er pyntet med religiøse motiver.

 

Hvis den gyldne udgave af mobilen med den bibelske fødsels-scene er for dyr, kan Caviar også tilbyde billigere varianter, der måske passer bedre til julegave budgettet. Man kan f.eks. købe en telefon med samme relief i aluminium og med et krystal i stedet for diamanten til 6.000 dollars eller en version i sølv med krystal for 9.000 USD.

Caviar sælger i øvrigt gyldne iPhones med mange andre motiver. For eksempel kan man købe en lidt ældre iPhone X med VladimirPutins hoved i profil i 24 karat guld for kun 5.000 dollars. Men ok – der er ikke meget bibelsk over Ruslands præsident….

(Indledningsfoto til artiklen: Caviar)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem spiser mest chokolade i verden?