Instagram er populær til julegaver

Smart middel mod “snorkestre”

Snorker din partner konstant i sengen, så du ikke kan lukke et øje? Eller er du en af de typer, der bliver vækket af selv den mindste lyd i soveværelset? Hvis ja, kunne ZQuiet være en løsning.

Nyheden fra amerikanske QuietOn ligner moderne trådløse øretelefoner, men fungerer på en lidt anden måde. Først og fremmest skal brugeren slet ikke mærke, at han eller hun har dem på. Øretelefonerne derimod skal give lyd fra sig. ZQuiet fra QuietOn helst ingen.

Meget af elektronikken er ellers den samme. Det gælder f.eks den dynamiske støjreduktion, som man f.eks. også finder i Apples nye AirPods Pro eller andre dyre øretelefoner fra Bose og Jabra.

Hos ZQuiet er elektronik og sensorer rettet mod lavfrekvent snorke-støj, mens filtrene lader andre vigtige lyde slippe igennem som f.eks. alarmer, dørklokker, telefon-ring, børns gråd, vækkeure eller røg-detektorers beepen.

(Foto: QuietOn)

Man kan med andre ord beskrive ZQuiet som intelligente ørepropper, der ikke bare lukker omgivelsernes støj helt uden, men kun den der generer mest i sengen. Partnerens ”snorkester.”

Nogle opmærksomme læsere vil måske sige, at Bose havde noget lignende på vej for et par år siden. Ganske rigtigt, men Bose trak sine Sleetbuds tilbage igen, fordi de brugte alt for meget batteri. Dét problem har QuietOn åbenbart ikke at bokse med, så firmaet er alene på markedet i øjeblikket.

ZQuiet er bestemt ikke billige – 250 USD eller godt 1.700 kroner for et sæt. Omvendt er det vel ikke for meget, hvis man vil redde et forhold, hvir den ene partners snorken er ved at drive den anden til vanvid….

(Indledningsfoto til artiklen: QuietOn)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram er populær til julegaver