Tre giganter slås om gamer-tronen

Galaxy Note10+ går i stjernekrig

Den nye ”Star Wars: Rise of the Skywalker” film har premiere i biograferne I december, og samme dato sår Samsung klar med en tilsvarende science fiction udgave af sin store Galaxy Note10+ telefon.

Danske fans af Star Wars og Samsung kan allerede glæde sig. Den særlige mobil kommer til salg herhjemme fra den 10. december, hvor den kan købes i Samsungs online butik for 9.800 kroner.

Rent teknisk er Samsung Galaxy Note10+ Star Wars Special Edition en almindelig Note telefon, der er blevet klædt i nye stjernekrigs-inspirerede gevandter, en eksklusiv metal badge samt skærmbilleder, ikoner og apps om den nye film.

(Foto: Samsung)

Telefonen kommer i et sort læder cover med røde dekorationer. Den er udstyret med en rød S-Pen, og de medfølgende Galaxy Buds øretelefoner har også fået Star Wars kulører.

Selve Galaxy Note10+ kommer med en stor skærm på 6,7 tommer i fornem Quad HD kvalitet. Telefonen har et tre-dobbelt kamera på ryggen, og mobilen kommer med 12 GB RAM og enten 256 eller 512 GB lager.

Det kunne i øvrigt se ud, som om Samsung har overtaget telefon-pladsen hos LucasFilm. Tidligere har bl.a. OnePlus solgt særlige Star Wars mobiler, men det Disney-ejede filmselskab meddeler, at man har flere projekter på vej i fællesskab.

(Indledningsfoto til artiklen: Samsung)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre giganter slås om gamer-tronen