Lille iPhone kan blive stort hit

Klogt tv til køkkenet

Når en tv-fabrikant laver et medie-event, er det som regel, fordi firmaet vil fortælle om en ny banebrydende teknologi – eller at skærmene er blevet endnu større end sidste år.

Sjovt nok går tv-giganten Philips den modsatte vej. Hollændernes store nyhed er et lille tv på kun 24 tommer, og som kun skal koste 300 USD. Det er vel ca. 2.000 kroner på det danske marked.

Philips vender blikket fra dagligstuen og de store skærme. Ifølge Philips foregår mere og mere af menneskers liv i køkkenet og alrummet. Derfor er der brug for et lille tv, som passer ind blandt alt service og køkken-maskiner.

Philips har heldigvis indbygget meget ny teknologi i sit nye køkken-tv. Først og fremmest kommer det med Android TV og den digitale Google Assistent. Via gode højttalere og indbyggede mikrofoner kan man derfor kommunikere verbalt med sit tv – f.eks. når man vil finde nye opskrifter på nettet eller skifte kanal fra nyheder til reality show.

(Foto: Philips)

Det nye køkken-tv rummer en LCD skærm på 24 tommer, der har en beskeden HD opløsning på 720 punkter. Der er to HDMI porte, men mere relevant også Wi-Fi. For hvem vil have skærmkabler flydende på køkkenbordet. En relativ stor højttaler og mikrofonerne er anbragt i tv’ets fod.

Philips fortæller ikke, om det nye tv er vandtæt og splatter-sikkert. Det kunne ellers være praktisk at vide, når skærmen skal anbringes i et køkken.

Philips sigter efter at erstatte tablets eller smartphones, som mange folk har liggende ved siden af sig, når de laver mad. Det er måske rigtig set. Jeg kunne dog også forestille mig, at det lille tv kunne være praktisk i børneværelset, hobbyrum, garage, kontor eller soveværelse.

Det ser desværre ud til, at Philips i første omgang kun sælger sit lille tv i USA og Canada. Tror hollænderne da ikke, at danskere og andre europæere har et køkken….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille iPhone kan blive stort hit