Elsker mænd tech mere end kvinder?

iPhone 11 får retro make-up

Sammen med HP, Microsoft, Nokia og Motorola er Apple efterhånden ved at være et af de ”gamle”, men heldigvis stadig nulevende navne i it- og telebranchen.

Det betyder bl.a, at mange mennesker har ejet adskillige apparater gennem årene fra disse fabrikanter. Nogle har været tro i hele perioden, hvilket ikke mindst er tilfældet med Apple. Her er der ikke kun tale om ny teknologi, men en hel livsstil.

Hver gang Apple har foretaget større ændringer i design og logo, har det skabt alt fra vilde protester til rene kærligheds-erklæringer. Mange trofaste Apple brugere er endt med at være sentimentale og nostalgiske.

De kan heldigvis få hjælp fra adskillige eksterne firmaer, som har set en god niche i at gøre nye Apple apparater til at se ældre ud. Ikke mindst er der dukket en hel retro bølge op omkring iPhone. Med 12 år på bagen er Apples telefon jo også ved at være halv-gammel.

(Foto: Slickwraps)

Amerikanske Slickwraps puster nu til nostalgien med tre nye serier covers, der passer til Apples seneste iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max modeller. Med de seneste påfund kan de få et udseende, der minder rigtigt meget om tre af Apples mest berømte design gennem tiden.

”Anniversary” versionen fører de nye telefoner 10 år tilbage til de første iPhones. ”Retro” udstyrer iPhone 11 med Apples klassiske æble-logo i regnbue-farver. Mens ”iWrap” imiterer de farveglade 1998’ere, hvor Apple præsenterede den berømte iMac G3 computer.

De nye iPhone 11 klæder fås i tilsammen otte forskellige farver. Specielt populær kunne den sorte udgave af “Retro” blive, fordi den fremhæver logoets regnbue kulører mere, end den originale Apple beige farve gjorde.

De nostalgiske ”wraps” til iPhone 11 koster 20 og 26 US dollars. Det er henholdsvis ca. 135 og 183 kroner….

iMac designet overført til moderne iPhones. (Foto: Slickwraps)

Denne sorte retro udgave af iPhone 11 kunne sagtens blive et hit. (Foto: Slickwraps)

(Foto: Slickwraps)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsker mænd tech mere end kvinder?