Ronaldo dyreste instagrammer

Ny iPhone optager stjerne-video

Vores mobiltelefoner har udviklet sig utroligt, siden de første af dem lærte at tage fotos. Mange bruger også smartphones til video optagelser, fordi de efterhånden har opløsning og antal billeder pr. sekund, der gør dem anvendelige til tv-kvalitet. Dog mangler mobilerne dog stadig lidt i linsernes kvalitet og professionelle kameraer lagerplads til de levende billeder.

Det betyder naturligvis ikke, at man smartphones ikke dur til ”rigtige” film og video. Dygtige video-fotografer skød allerede for et par år siden en hel reklame for en Bentley luksusbil ved hjælp af en iPhone. Mobilens billeder krævede dog en del efterbehandling, inden de var gode nok.

Da Apple lancerede sine nye iPhone 11 modeller for godt en måned siden, var det med løftet om, at kameraerne var blevet endnu et nøk bedre. Også på video-fronten.

Nu er den første professionelle popvideo dukket op, som er optaget 100 procent ved hjælp af iPhone 11 Pro telefoner. Det er den nye video til “Lose You to Love Me” fra den amerikanske popsild Selena Gomez.

Videoen, der  er instrueret og indspillet af Sophie Muller, er ikke den mest komplekse, jeg har set. Men den passer fint til sangen, og den viser fint, i hvilken kvalitet man i dag kan lave videoer på iPhone 11 Pro.

En af de nye features, som Apple introducerede med iPhone 11, var muligheden for at optage fotos og video ved at bruge hver enkelt af telefonens tre kameraer. Det giver adgang til en række cool effekter, som er nye for iPhone – og som bl.a. kan beskues i Selena Gomez’ videoen.

De tre kameraer på iPhone 11 Pro kan optage video hver for sig, hvilket giver nogle interessante muligheder for billed-effekter. (Foto: Apple)

For de læsere, der ikke ved, hvem Selena Gomez er, kan jeg lige nævne, at hun er en ung dame med mange talenter. Ud over at være sanger, skriver hun sange selv, optræder som skuespiller og producer.

Gomez har adskillige store pophits på sin liste og havde sidste år solgt over syv millioner albums og 22 millioner singles. Siden er der nok kommet meget flere til.

Indtil sidste år var hun den person, der havde flest followers på Instagram – indtil hun blev overhalet af Cristiano Ronald. Desuden er hun executive producer på de to Netflix tv-serier ”13 Reasons Why” og ”Living Undocumented”….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ronaldo dyreste instagrammer