Så vigtig er den mobile verden for os

Dette skab holder dit tøj rent og pænt

Går man med tøj, der er rent og uden krøller og folder, som ikke skal være der, plejer at være en god måde at undgå indkøb af kostbare klæder med de rigtige logoer på.

Lige netop dét at holde sit kluns i perfekt stand kan dog kræve knowhow  og en del timers vedligeholdelse med rensning, vask og strygning.

Samsung, som vi alle kender fra mobiltelefoner og tv-apparater, har nu sat sig for at hjælpe alle de arme mennesker, der har udfordringer med deres beklædnings perfekte tilstand.

AirDresser er Samsungs bud på en ny gadget til hjemmet, der hurtigt kan blive lige så uundværlig som køle-/fryseskab, fladskærms-tv og smartphone. De fås alle med Samsungs logo på.

Udefra ligner AirDresser et tykt spejl i fuld legems-størrelse. Indendørs sidder Samsung to Jet Air og Air Hanger systemer, der blæser luft – nogle gange let fugtig – ind i det tøj, man har hængende i skabet.

Ideen er, at disse strømme af luft kan løsne og blæse al støv og småskidt væk, der måtte have indtaget ens tøj. Den blide blæst sørger samtidig for at rense tøjet og befri bakterier, virus og andet småkravl fra klædernes væv.

AirDresser kan også bruges som effektiv tøj-tørrer. Det foregår med en HeatPump og ved en lav temperatur, så tøjet ikke kryber. Bukser, jakker og skjorter falder naturligvis tilbage i de originale pressefolder, de var tiltænkt.

Samsungs nyhed styres naturligvis med en MyCloset app. Den kan f.eks. skanne stregkoder på de små vaske-labels, der sidder i tøjet.

Parallelt med det arbejder Samsung sammen med en række kendte tøjmærker, så deres anbefalinger kommer i en database, der ligger i app’en.

På den måde kan man sikre, at rense-processoren i AirDresser indstiller sig individuelt efter, hvilket stykke tøj man hænger ind i det computer-styrede tøjskab. Derudover kan man fra app’en vælge mellem forskellige processer, der fjerner støv, dårlig lugt, bakterier, pletter og andre forureninger – plus folder og presser tøjet.

Samsungs ærkerival på det sydkoreanske marked – LG – viste et tilsvarende ”damp-skab” for et år siden. Det hedder LG Styler og er større og mere klodset at se på end AirDresser. Styler sælges bl.a. via de store elektronik-varehuse til priser omkring 20.000 kroner.

Samsung har endnu ikke offentliggjort, hvad AirDresser skal koste, men mon ikke nyheden ender i samme nabolag som LG’s. Det smarte spejlskab ventes på markedet i 2020….

 

 

 

Samsungs AirDresser kan lægge bukser i pressefolder ved hjælp af damp.

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så vigtig er den mobile verden for os