Halv million for 8K på 120 tommer

Første luksus cover til iPhone 11

Som Leifshows har spået flere gange, er det nu en kendsgerning, at Apple lancerer sine tre nye iPhone 11 telefoner tirsdag den 10. september. Forsalget begynder fredag den 13. september, og i butikkerne lander de nye iPhones den 23.

Samtidig med Apples annoncering af den officielle iPhone 11 dato, er kapløbet om at vise tilbehør og ”tuninger” af de nye telefoner begyndt for alvor. De fleste fabrikanter, der har aftaler med Apple, har allerede kendt specifikationer og mål på iPhone 11, men har skullet holde mund indtil i går.

Efterhånden er det en tradition, at en række juvelerer i London, Singapore og Moskva er blandt de allerførste til at vise ”forædlinger” af den nye generation iPhones. De bliver f.eks. pakket ind i ægte guld, platin, læder, titanium osv.

Sådan er det også tilfældet i år, hvor russisk-italienske Caviar kommer først. Det Moskva-baserede firma har denne gang valgt et design med rumfart som emne for sit forslag til at gøre iPhone mere spændende at se på. Sikkert ud fra ideen, at iPhone 11 er mere end ”out of this world.”

Caviars Space Collection til iPhone 11 bruger således ægte små fragmenter fra meteorer og kometer, der er faldet ned på jorden, til at forskønne de fremtidige iPhones. Man kan også få dem med månesten, krystaller, guld, blå topas, rubiner og diamanter som pynt.

Caviars designere lader guldet illustrere astronomiske former på Apples iPhone cover. Linierne er kopier af universet. Den dyreste udgave – Universal Diamond hedder den – har desuden et rigtigt mekanisk Schweizer-ur monteret på telefonens bagside. Den koster så også den nette sum af  345.000 kroner (49.999 USD).

Heldigvis kan Caviar også levere billigere måder at komme i besiddelse af en iPhone 11, der ser ud, som om den har været en tur med et rumskib ud i universet:

Explorer versionen til 31.000 kroner (4.530 USD) skal f.eks. ligne en satellit og kommer med et cover af titanium og udskårne sten. Tilsvarende har Soyuz udgaven et relief af den russiske rumkapsel på ryggen – plus et lille stykke metal fra Soýuz med i udsmykningen.

Den måske mest originale Caviar variant hedder Singularity. Det er modelleret efter universets sorte huller. Derfor burde den egentlig slet ikke kunne ses med det menneskelige øje og udøve en enorm tiltrækningskraft….

(Alle fotos: Caviar)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halv million for 8K på 120 tommer