Så mange dør af narko i Danmark

Pico Max er Philips’ baby

Crowd funding platforme som f.eks. Kickstarter og Indiegogo er egentlig skabt til at hjælpe opfindere og små ny-stiftede firmaer i gang. Via disse online platforme får de adgang til et stort publikum og muligheden for at finansiere en produktion gennem interesseredes forud-betaling.

Store firmaer er imidlertid også begyndt at se fordele ved Crowd Funding. Ikke fordi de mangler penge. Men fordi de kan komme i direkte kontakt med tusinder af mennesker uden de store udgifter på reklame.

Samtidig kan de få en næsten omgående reaktion på, om deres nye produkt er interessant eller ej. Hvis ikke et større antal mennesker bestiller eksemplar til favør-pris, vil forbrugerne nok heller ikke, når produktet kommer i handelen til fuld pris.

En praktisk lille tripod følger med til prisen. (Alle fotos: Philips)

Denne hurtige form for markedstest har bl.a. kinesiske Xiaomi og japanske Sony haft stor succes med. Nu følger så hollandske Philips efter med sin lille og handy PicoPix Max projektor.

Max kan sende et billede i Full HD kvalitet op i en størrrelse af 120 tommer på en væg eller et lærred. Der er autofokus, og lysstyrken er 800 lumens (ANSI Color). Det hele kan køre på batteri i tre timer på en opladning.

Hjernen i den lille projektor er en fire-kerne processor på 1.5 GHz, som kører på en afart af Android. Max rummer 16 GB RAM, Wi-Fi, Bluetooth, USB-C stik og en skuffe til microSD hukommelses-kort.  Das ganze Molevitten vejer 850 gram.

Philips oplyser, at LED-pærerne indeni projektoren kører i op til 30.000 timer. Prisen ligger på 419 euro eller 3.125 kroner ved forudbetaling. Med i prisen følger en bæretaske og en tri-pod til at justere billedets placering på væggen. Levering vil ske i oktober….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så mange dør af narko i Danmark